Seful incearca sa scape de mine
Seful incearca sa scape de mine
Sefului meu i s-a pus pata pe mine pentru ca fac parte din opozitie si imi face mari greutati, de exemplu trebuie sa dau vreo 5 note explicative pe care le-a facut si le-a inregistrat prin iulie-august - in perioada in care eu eram in concediu de odihna, dupa care am fost in concediu medical, si desi am venit la serviciu de la intai, doar ieri le-am primit si mi se cere sa le dau azi... E clar ca mi se pregateste ceva... nu tocmai bun, deci ce pot face?
Tine-te tare, fi mai atenta ca niciodata ce si cum faci, ai grija ce fel de acte semnezi. Analizeaza situatia si daca consideri ca merita sa lupti, atunci gindeste o strategie si la atac! Oricum, eu mi-as cauta in paralel de lucru in alta parte.
Dan stii ce usor se dau sfaturi atunci cand nu-i pielea ta in joc?
Dan stii ce usor se dau sfaturi atunci cand nu-i pielea ta in joc?

Daca sefului tau i s-a pus pata pe tine nu prea ai cum sa scapi.
Iti poate face viata grea si finalul va fi acelasi. Problema este ca vei ajunge sa mergi cu groaza la lucru.
Am trecut prin asa ceva si am incercat sa lupt. Fara sanse daca nu-ti pregatesti terenul din timp.
Nu am inteles despre ce note explicative este vorba pentru perioada cat ai fost in concediu. Oricum, pune deoparte cateva carti tari pentru ca in momentul potrivit sa poti negocia anumite conditii.
Si sfatul dat de murik este pertinent: cauta-ti un alt loc de munca.
Poate iti suna a SF acest sfat dar credema: la momentul critic ori ai ceva in maneca ori inghiti orice...[/i]
Iti poate face viata grea si finalul va fi acelasi. Problema este ca vei ajunge sa mergi cu groaza la lucru.
Am trecut prin asa ceva si am incercat sa lupt. Fara sanse daca nu-ti pregatesti terenul din timp.
Nu am inteles despre ce note explicative este vorba pentru perioada cat ai fost in concediu. Oricum, pune deoparte cateva carti tari pentru ca in momentul potrivit sa poti negocia anumite conditii.
Si sfatul dat de murik este pertinent: cauta-ti un alt loc de munca.
Poate iti suna a SF acest sfat dar credema: la momentul critic ori ai ceva in maneca ori inghiti orice...[/i]
da si tu notele explicative cum poti mai bine asa ca sa te exonerezi de raspunderea ce ti s-ar putea pune in carca (in masura posibilului) si apoi vazand si facand.
E posibil sa incerce sa le foloseasca impotriva ta intr-o eventuala cercetare prealabila sau in fata comisiei de disciplina (daca e cazul)
Nu dispera, sigur ca daca vor sa-ti gaseasca nod in papura si sa te dea afara o vor face dar de regula chestiile astea sunt asa de cusute cu atat alba ca nu rezista la o analiza mai atenta.
Si apoi in litigiile de munca de regula castiga angajatul si nu angajatorul.
Tu vezi-ti de treaba si cauta sa nu le dai apa la moara.
E posibil sa incerce sa le foloseasca impotriva ta intr-o eventuala cercetare prealabila sau in fata comisiei de disciplina (daca e cazul)
Nu dispera, sigur ca daca vor sa-ti gaseasca nod in papura si sa te dea afara o vor face dar de regula chestiile astea sunt asa de cusute cu atat alba ca nu rezista la o analiza mai atenta.
Si apoi in litigiile de munca de regula castiga angajatul si nu angajatorul.
Tu vezi-ti de treaba si cauta sa nu le dai apa la moara.
stai calma,
eu lucrez la stat, cu contract de munca, si sefii mei sunt cu puterea toti.
eu nu fac politica, desi am opiniile mele, si tot am parte de bobarnace. cand vor sa te sece, sa te enerveze, sa te umileasca, in general reusesc. eu am comentat ceva vreme, dupa care am zis ca nu are sens.m...
ce spuneam?tocmai a fost pe aici sa ma frece futin la creieri.
faza e ca eu am neaparata nevoie de slujba asta, iar prin ploiesti nu gasesc sa plec in alta parte.desi salariul e de rahat si tratamentul asemenea. stabileste-ti o lista de prioritati, cantareste avantajele cu dezavantajele si decide in cunostinta de cauza. vrei sa ramai? cat esti dispusa sa suporti? ce castigi si ce pierzi prin plecare? dar prin ramanere?
pastreaza deschisa orice varianta si la momentul potrivit alege! bafta!
eu lucrez la stat, cu contract de munca, si sefii mei sunt cu puterea toti.
eu nu fac politica, desi am opiniile mele, si tot am parte de bobarnace. cand vor sa te sece, sa te enerveze, sa te umileasca, in general reusesc. eu am comentat ceva vreme, dupa care am zis ca nu are sens.m...
ce spuneam?tocmai a fost pe aici sa ma frece futin la creieri.
faza e ca eu am neaparata nevoie de slujba asta, iar prin ploiesti nu gasesc sa plec in alta parte.desi salariul e de rahat si tratamentul asemenea. stabileste-ti o lista de prioritati, cantareste avantajele cu dezavantajele si decide in cunostinta de cauza. vrei sa ramai? cat esti dispusa sa suporti? ce castigi si ce pierzi prin plecare? dar prin ramanere?
pastreaza deschisa orice varianta si la momentul potrivit alege! bafta!