diferente? juristconsult si consilier juridic

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
gemeni72

diferente? juristconsult si consilier juridic

Post by gemeni72 » 31 Jan 2007, 18:37

Dupa COR sunt 2 categorii: juristconsult si consilier juridic!! Cine stie care e diferenta? sa zicem vs de consultatii si de consiliere? multam fain :?:

av_bbq

Post by av_bbq » 31 Jan 2007, 19:39

nu mai exista decat profesia de consilier juridic. Vezi Legea 514/2003 mod.

gemeni72

Post by gemeni72 » 01 Feb 2007, 11:52

Asta stiu si eu dar cum ramane cu COR 2007, respectiv actualizat, pentru clasificari care nu sunt conform legii. Induce in eroare sau cei care ajuta la actualizarea COR-lui nu stiu nici ei prea bine :? ????????????

gemeni72

Post by gemeni72 » 01 Feb 2007, 12:22

COR respecta aproximativ 85% din standardul ISCO88(COM), modificarile aduse in ultimii ani indepartandu-se tot mai mult de acesta din urma, cu posibile consecinte asupra relevantei corespondentei actualizarilor ulterioare ale ISCO88(COM) preconizate a avea loc pana la sfarsitul anului 2007. De aceea consideram ca este foarte posibil ca standardul COR sa fie modificat destul de substantial pana la sfarsitul anului 2010, daca se doreste comparabilitatea scriptica si statistica in cadrul Uniunii Europene. :cafea:

av_bbq

Post by av_bbq » 01 Feb 2007, 19:16

Asa se intampla cand toti cred ca le stiu ei pe toate si nu se consulta. Asta e deocamdata mediul in care traim. Obisnuieste-te :lol: :cafea: :roll:

Post Reply