tip de licenta la ARR

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
atomic1976

tip de licenta la ARR

Post by atomic1976 » 21 Nov 2006, 22:50

Am un SRL cu obiect principal de activitate "Baruri si restaurante".Am achizitionat un tir si as dori sa obtin licenta transport/copia conforma a licentei de transport de la ARR.Citind normele 1892/2006 de aplicare a Legii 102/2006 art.6 alin.1 lit.b pct.i si coroborat cu art.19 lit.a,art22 alin.1 litb pct.i nu stiu ce tip de licenta sa solicit ARR-ului.Mentionez ca am in actul constitutiv al societatii la alte obiecte si 6024-Transporturi rutiere de marfuri
Dupa mine in conditiile date nu se poate solicita decat certificat de transport in cont propriu/copie conforma a licentei de transport in cont propriu tinand cont de activitatea principala a societatii.
In trebarea este daca se poate solicita licenta de transport rutier public tinand cont de obiectul principal de activitate sau pot cere ce tip de licenta doresc indiferent de activitatea principala.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

aiurel

Post by aiurel » 09 Jan 2007, 17:51

In functie de bunurile/marfurile ce vor urmeaza a fi transportate se va solicita si tipul de licenta.
In cazul in care se efectueaza transport in interes propriu - se solicita eliberarea unei licente pentru transport propriu.
In cazul in care se vor transporta bunurile/marfurile tertilor se va solicita eliberarea unei licente de transport.

Post Reply