Mostenire ref terenurile nimanui
Mostenire ref terenurile nimanui
Am solicitat certificat de mostenitor pentru terenurile defunctului meu tata, decedat in 1979. Acum am aflat de ele, in CF inca apare tatal meu. Terenul (vreo 40 de parcele - locuri de casa facute prin anii 50) e intravilan, are vreo 2 hectare si e ocupat binisor de romi (abuziv). Notarul imi cere o adeverinta de la comisia de fond funciar ca nu a fost la stat sau la CAP. Primaria scrie ca nu a solicitat nimeni terenul si ca nu au date din care sa reiasa ca terenul a fost preluat de stat. Notarul ma indruma din nou la primarie, sa obtin o adeverinta ca terenurile nu au facut obiectul legii fondului funciar. Primaria imi scrie ca isi mentine raspunsul anterior. Notarul refuza cererea mea si da o incheiere de respingere. Cum motivez plangerea la instanta?
1. Dai in Judecata Notarul si cer Instantei sa-l oblige pe acesta sa incheie succesiunea pt ca Primaria nu a confirmat faptul ca terenurile acestea ar fi facut obiectul L. funciare.
2. Dai in judecata Primaria pentru ca nu ti-a raspuns la cererea ta - prin care ai solicitat ...
Primariile au un obicei (tehnica)sa dea raspunsuri evazive. Nu zic nici da nici ba. Trebuie obligati sa-si asume un raspuns clar, la obiect.
2. Dai in judecata Primaria pentru ca nu ti-a raspuns la cererea ta - prin care ai solicitat ...
Primariile au un obicei (tehnica)sa dea raspunsuri evazive. Nu zic nici da nici ba. Trebuie obligati sa-si asume un raspuns clar, la obiect.