detectiv particular

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
stefan

detectiv particular

Post by stefan » 18 Oct 2006, 12:40

Buna,as dori sa discutam despre profesia de detectiv particular. Sunt in "bransa"insa am impresia ca aceasta profesie in momentul de fata "incalca"teritoriile altor profesii liberale sau mai putin liberale (ziarist de anchete,politist,etc).Doresc sa incepem discutiile promitand ca pe parcurs voi veni cu diferite exemple. Prima speta ar putea fi aceasta: O persoana relama sustragerea unui bun banuind sau nebanuind pe cineva.Aceasta este de competenta politie insa dupa inregistrarea ca dosar cu an dupa o perioada relamantul nemultumit de modul cum decurge cercetarea se adreseaza unui detectiv particular.Baza legala exista dupa parerea mea deoarece in mod normal intre pagubit si hot exista o stare conflictuala iar detectivul poate sa faca investigatii pentru identificarea BUNURILOR care fac obiectul unor conflicte civile sau penale intrucat disparitia acestor bunuri poate poate aduce prejudicii pagubitului.Identificand bunul sustras poti ajunge la hot insa ............ :

aho

Re: detectiv particular

Post by aho » 18 Oct 2006, 16:15

stefan wrote:.Identificand bunul sustras poti ajunge la hot insa ............ :
mai departe-i treaba avocatului, a politiei, a procurorului, a instantei, poate a executorului si s-ar putea sa aiba de lucru si neurologul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stefan

detectiv particular

Post by stefan » 19 Oct 2006, 08:09

ma intreb daca ordinea enuntata este cea valabila?

totem

Post by totem » 19 Oct 2006, 08:22

n-ai decat s-o schimbi daca nu-ti convine!!!! :mrgreen: :mrgreen:

stefan

detectiv particular

Post by stefan » 19 Oct 2006, 09:09

intrebarea era pentru mine.Multumesc pentru raspuns"ramane asa cum am stabilit".

Post Reply