as vrea sa divortez

Familiei
Post Reply
felix

as vrea sa divortez

Post by felix » 18 Oct 2006, 16:43

Buna,
sunt pentru prima data pe un astfel de forum si nu prea stiu cum sa procedez. Asa ca voi incerca sa va expun situatia mea si poate cineva imi poate da un sfat.
In 2000 m-am casatorit -in casatorie eu am adus 1 apartament , 1 masina si un cont frumos in banca,am facut si nunta - el hainele dupa el. Cunoscind un pic familia lui am facut un act de vinzare cumparare cu parinti mei pentru casa. In 2001 am avut un copil , fapt pentru care am ramas in maternitate. Vazind cum bani din contul meu se evaporau am cumparat un teren- inactul notarial apar ca proprietar doar eu, fiind inscris "cumparat cu banii din vinzarea unui imobilar avut innaintea casatoriei". Fapt care el nu l-a remarcat sau nici macar nu a inteles despres ce este vorba.Cind bani din cont s-au terminat, iar salariul lui nu acoperea nici 50% din cheltuieli am obtinut un contract de munca pentru amindoi in strainatate.
In 2003 ne-am transferat intr-o alta tara, eu am muncit 1 an , acum venitul familiei este asigurat de el.
Pe fondul unor vechi neintelegeri eu am hotarit ca as vrea sa pun capat acestei relatii. Problema este ca el nu va fi de acord ca eu sa am copilul. Eu in tara continuu sa am cele doua proprietati, deci financiar nu am probleme, el nu are nimic.
Care a fi calea cea mai sigura de a intenta divortul

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 18 Oct 2006, 18:54

In primul rand,divortul nu are nici o legatura cu impartirea bunurilor.
Nu prea inteleg intrebarea,dar banuiesc ca vrei sa divortezi in Romania.
Copilul,avand vreo cinci ani,este incredintat,in general la mama.(doar daca nu se face dovada ca e denaturata,il bate,il neglijeaza...)Totusi,la incredintarea copilului are o mare importanta ca parintele sa aiba locuinta,venituri stabile (deci nu cat mai multe proprietati).
Daca insa locuiti in strainatate,va fi mai dificil de facut ancheta sociala (fara de care nu se poate termina procesul).

totem

Post by totem » 19 Oct 2006, 08:29

divorteaza felix!!!!cere urgent!!!e perfect sa fi burlac din nou!!!! 8) 8) 8) 8)

Post Reply