Poate fi falsificat un contract de asistenta juridica?

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
lauraC

Poate fi falsificat un contract de asistenta juridica?

Post by lauraC » 11 Oct 2006, 12:23

Imi place sa cred ca nu. Insa: la sigla Baroului Bucuresti pot fi ani diferiti? mariginea (care cred ca este element de securitate) poate avea model diferit? culoarea - pot fi diverse nuante de roz? Este vorba de compararea a doua contracte de asistenta sub sigla Baroului Bucuresti - Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Si o alta intrebare: stampilele avocatilor sunt unitare, ca model? (cum sunt, bunaoara cele ale consilierilor juridici din CCJ). Nu sunt avocat, asa ca cer ajutor real celor din bransa. Cu multumiri anticipate :cafea: :floare: [/img]

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 12 Oct 2006, 00:15

:) nici eu nu sunt... inca, dar parerea mea e ca se poate falsifica aproape orice..
..hmm...sper ca nu suna prea pesimist :)

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 12 Oct 2006, 00:20

..am uitat de stampila

"modelul forma si dimensiunile stampilelor sunt cele prevazute in anexa...la prezentul statut."

so...ar trebui sa fie alike..

minodora

Post by minodora » 12 Oct 2006, 08:17

Mai cu contractele nu pot sa te luminez ca nu mi-a dat prin gand sa le compar, dar stampile am mai vazut diferite.
Stiu un coleg care are stampila ovala si este la Baroul Bucuresti.

kiddy

Post by kiddy » 14 Oct 2006, 16:58

Cel mai usor lucru pe lumea asta este sa falsifici o stampila. Nuanta hartiei???? Multi nu deosebesc rosul de roz. Asa ca..... sunt absolut sigura ca se poate falsifica...numai vointa sa fie

bobocel

Post by bobocel » 14 Oct 2006, 17:08

kiddy wrote:Cel mai usor lucru pe lumea asta este sa falsifici o stampila. Nuanta hartiei???? Multi nu deosebesc rosul de roz. Asa ca..... sunt absolut sigura ca se poate falsifica...numai vointa sa fie
subscriu :cafea:

lauraC

Post by lauraC » 16 Oct 2006, 11:07

Multumesc mult pentru raspunsuri :floare: :cafea: . Dar, sincer, ma asteptam la ceva mai concret. Macar in privinta contractelor. :roll:

Post Reply