Am asistat la mai multe procese de divort din culpa comuna cu copii si judele s-a pronuntat fara ca sa administreze probe si fara sa audieze in camera de consiliu minorii peste 10 ani.
E legal acest aspect ca posibil am vazut ca este ?
Cum stabileste culpa comuna fara ca sa audieze nici macar un martor comun ?
Ce portita legala este astfel incat sa se treaca peste audierea martorului comun si fara ca sa fie audiati minorii peste 10 ani in camera de consiliu ?
Divort culpa comuna cu minori fara administrare de probe !!!
Re: Divort culpa comuna cu minori fara administrare de probe
Probabil ca paratul a facut intampinare in care a aratat ca e de acord cu actiunea si cu incredintarea minorului iar instanta a luat act de conventia lor, ceea ce nu e deloc legal, dar se intampla.gim05 wrote:Ce portita legala este astfel incat sa se treaca peste audierea martorului comun si fara ca sa fie audiati minorii peste 10 ani in camera de consiliu ?
Nici unul din procesele respective nu a fost prin acord (nici nu era posibil acest lucru deoarece era vorba de divort cu copii peste 10 ani).
Am ramas stupefiat ! De intampinare nici vorba.
Partile au fost intrebate daca sint de acord sa divorteze si nimic mai mult.
Si cum spuneam mai devreme minorii peste 10 ani nici macar nu au fost audiati.
Am ramas stupefiat ! De intampinare nici vorba.
Partile au fost intrebate daca sint de acord sa divorteze si nimic mai mult.
Si cum spuneam mai devreme minorii peste 10 ani nici macar nu au fost audiati.
probabil ca minorul si-a dat acordul in fata reprezentantului aut. tut. si in conditiile in care parintii s-au inteles si ei, instanta a luat de buna conventia lor.gim05 wrote: Asa cum audierea minorilor peste 10 ani a fost "lipsita de relevanta", daca lipsea referatul autoritatii tutetelare tot nu conta.