am un angajat care solicita adeverinta pt. ingrijire copil 2 ani, insa acesta nu are stagiu complet de cotizare, mai exact 9 luni si 2 saptamani din 12.
Am voie sa-i eliberez adeverinta in care sa precizez ca acesta nu indeplineste stagiul de cotizare, "de la data .....la data .... a fost angajat cu norma intreaga"?
rog urgent raspuns,
multumesc anticipat
adeverinta stagiu de cotizare pt. CIC 2 ani
AM INTELES, MERCI MULT DE RASPUNS.
as mai dori insa o lamurire: sa presupunem ca directia de munca ii aproba cererea; cine este tras la raspundere pentru neindeplinirea conditiilor si de unde stiu eu ca i s-a aprobat daca angajatul nu ma anunta nici de faptul ca i s-a aprobat, nici altfel?
merci mult
as mai dori insa o lamurire: sa presupunem ca directia de munca ii aproba cererea; cine este tras la raspundere pentru neindeplinirea conditiilor si de unde stiu eu ca i s-a aprobat daca angajatul nu ma anunta nici de faptul ca i s-a aprobat, nici altfel?
merci mult
ca angajator trebuie sa eliberezi adeverinta din care sa rezulte ca persoana respectiva a realizat venituri cu caracter salarial ...... atata vreme cat adeverinta respectiva reflecta situatia reala nu vad de ce ar tb sa-ti faci probleme .....
Cat privestea partea cu informarea ..... ai un cim suspendat pentru concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani .... reluarea activitatii in toata aceasta perioada se face la cererea angajatului.
Cat privestea partea cu informarea ..... ai un cim suspendat pentru concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani .... reluarea activitatii in toata aceasta perioada se face la cererea angajatului.