Am introdus o cerere de suspendare provizorie a executarii silite pe noul art. 403 al. 4)
Judecarea s-a facut fara citarea partilor si in camera de consiliu.
Am asteptat trei saptamani din momentul inc are am aflat solutia pentru a mi se comunica hotararea. In acerst interval am avut si ghinionul sa prind renovarea sediului instantei... asa ca am asteptat ceva ana am aflat ce se intampla.
Cand in sfarsit am luat legatura cu cineva, mi s-a spus ca o astfel de hotarare nu se comunica.
Maestrul meu imi zice ca motivul ar fi ca s-a dat in camera de consiliu, dar nu am gasit nici un text in favoarea acestui argument.
Singura explicatie pe care am gasit-o, e faptul ca hotararea data in baza art. 403 alin 4 nu e supusa nici unei cai de atac. Pe de alta parte, s-a dat si fara citatie si mi se pare corect ca partea sa fie instiintata in vreun fel de solutie, mai ales dc nu a avut ocazia sa afle termenul la care s-a judecat.
Ce parere aveti?
comunicarea hotararii
Re: comunicarea hotararii
...art. 266, al.3, C. proc. civ.Crtistina wrote: Singura explicatie pe care am gasit-o, e faptul ca hotararea data in baza art. 403 alin 4 nu e supusa nici unei cai de atac.