lucrez in firma aceasta de 9 ani,deocamdata fara nume dar este o firma mare de renume mondial cu 3 fabrici deschise in Romania in domeniul alimentar.noi suntem , prin fabrica, arondati la Medicover pt analize/probleme s.a.m.d.
eu am o problema medicala, respectiv am DSV ,defect septal ventricular, intre cele 2 ventricule ale inimii am gaurica ,ff mica dar exista, si singele oxigenat se amesteca cu cel neoxigenat, fara comlicatii/tratamente medicamentoase.exista si atit.cu restricti de la doctor de schimbul3 si eforturi mari si constante
dea lungul timpului am tot avut scutiri de sch. 3 ,scutiri de la impozit (in ultimi 3-4 nu) .ei respetau acele scutiri ceva timp si ma bagau iar sch. 3 ca-stii nu prea avem ce face tre sa faci si sch.3 ...asta e. la noi se lucreaza nonstop 3 schimburi.
in luna ianuarie ,in urma controlului medical anual, am primit iar o scutire de sch. 3 si am fost iar bagat 3.ca sunt multi in concadiu si nu are ce face.
a fost schimbate si schimburile.pina acum simbata si duminica venea cine vroia si se platea dublu ,acum au facut 7 zile program si se ia liber in cursul saptamini prin rotatie,suntem mai multi angajati in ultimul timp.
cam asta este in MARE, ceva intrebari daca aveti...
scuze pt lungul subiect dar si asa nu am specificat multe
in luna mai am fost anuntati ca se inchide fabrica,se muta in alt oras, pe 1 septembrie am primit preavizul de 30 de zile si la 1 oct. se dau 6 salarii nete si la revedere
pot sa-i dau in judecata?
ei aveau cunostita de scutirile mele, medicul de medicina muncii de la Medicover le trimitea si lor o copie dupa acele scutiri. chiar medicul ma intreba daca am ceva probleme cu faptul ca mi-a dat acele scutiri
acest DSV nu se agraveaza, nu se mareste gaura doctori se asteptau sa se inchida de la sine, asa m-am nascut, si au recomandat operatia pe cord deschis.eu nu am facut-o de frica dar in ultimii anii obosesc din ce in ce mai repede la efort si am hotarit sa ma operez.
am fost la spitalul Fundeni si am vb cu un doctor pt internare si am fost programat saptamina urmatoare ,acum sunt in medical .
am vb la munca de treaba aceasta, nu prea le-a convenit ca nu pot inchide cartea de munca cit sunt in medical. am inteles, sper sa nu gresesc, ca daca handicapul NU ESTE PERMANENT pot sa am ,prin comisie, pina la 1 an de medical. recuperarea in urma operatiei pate sa fie mai repede, in functie de organism, dar doctora a spus ca sunt destul de tinar si ma refac destul de repede dupa operatie.
crezi ca nse pune n ca sa spun asa treaba ca ma internez si ma operez?
seful meu direct stia de aceasta treaba ca eu nu vreau sa ma operez si acum cu inchidere la fortez mina sa-i prind cu medicalul dar in mare nu il intereseaza acest lucru. el,de fapt o ea,a si spus ca sanatatea mea conteaza nu faptul ca la sefii mari nu la convine de acest lucru.
cit eram la munca ma gindeam, de nebun ce sunt
, daca mi-as rupe un picior sau o mina ar fii perfect pe timpul schimbului 3 .ar fii cazul ideal, nu?
acest DSV nu se agraveaza, nu se mareste gaura doctori se asteptau sa se inchida de la sine, asa m-am nascut, si au recomandat operatia pe cord deschis.eu nu am facut-o de frica dar in ultimii anii obosesc din ce in ce mai repede la efort si am hotarit sa ma operez.
am fost la spitalul Fundeni si am vb cu un doctor pt internare si am fost programat saptamina urmatoare ,acum sunt in medical .
am vb la munca de treaba aceasta, nu prea le-a convenit ca nu pot inchide cartea de munca cit sunt in medical. am inteles, sper sa nu gresesc, ca daca handicapul NU ESTE PERMANENT pot sa am ,prin comisie, pina la 1 an de medical. recuperarea in urma operatiei pate sa fie mai repede, in functie de organism, dar doctora a spus ca sunt destul de tinar si ma refac destul de repede dupa operatie.
crezi ca nse pune n ca sa spun asa treaba ca ma internez si ma operez?
seful meu direct stia de aceasta treaba ca eu nu vreau sa ma operez si acum cu inchidere la fortez mina sa-i prind cu medicalul dar in mare nu il intereseaza acest lucru. el,de fapt o ea,a si spus ca sanatatea mea conteaza nu faptul ca la sefii mari nu la convine de acest lucru.
cit eram la munca ma gindeam, de nebun ce sunt