cum se face evacuarea silita ?
cum se face evacuarea silita ?
daca ar putea cineva care este in domeniul juridic.este vorba de familia mea parintii mei sunt singurii propietari ai casei in care locuiesc inca trei copii printre care si una dintre surori cu sotul si copilul lor.sotul ei ce un timp nu mai are loc de munca este aproape tot timpul beat si este foarte agresiv a amenintat cu moartea pe noi toti membrii familiei iar pe cealalta sora de-a mea a indraznit sa o stranga de gat,pe sotia lui a fost cat pe ce sa bage cutitul in ea de fata cu politia care vine la noi in fiecare seara il duc pana la sectie si ii dau o amenda si cu asta se intoarce iar acasa si scena se repeta in fiecare noapte de cateva ori si a inceput acum cca zece zile.toti membrii familiei sunt terorizati psihic nu mai pot dormi iar pt cateva nopti cand nu au mai resistat tzorturii au apelat la vecini si cunoscuti ca sa doarma macar o noapte fara frica ca se trezesc in flacari asa cum au fost amenintati.parintii mei sunt singurii proprietari ai acestei case iar acest individ are in cartea de identitate adresa noastra de cand s-a casatorit cu sora mea mentionez ca sunt inaintate actele de divort intrebarea mea este care este procedura legala ca acest individ sa nu mai aiba dretul de intrare in aceasta locuinta?