Salut, va rog sa ma ajutati cu o sugestie.
Consultant intamplator Biroul de Credite, am avut surpriza sa constat ca mama mea se afla inregistrata in baza lor de date cu o linie de credit la care are datorii restante si in consecinta prezinta risc maxim la acordarea unui nou credit. Fac precizarea ca mama nu are cunostinta sa fi facut vreo cerere pentru deschiderea unei linii de credit, linia de credit nu s-a deschis prin intermediul cardului ei (pe care i se vireaza salarul), fapt verificat la banca emitenta. Am verificat la locul ei de munca si aici nu exista inregistrata vreo cerere pentru eliberarea unei adeverinte de venit.
Mentionez ca mama avea un credit de consum deschis in anul 2003, la care a inregistrat intarzieri la plata ratelor independent de vointa ei, iar aceste datorii au fost preluate de catre societatea de asigurari a bancii. In final a platit datoria fata de societatea de asigurari si aceasta ne-a asigurat ca totul este in regula si nu mai are debite fata de ei.
Sustin, deasemenea, ca nu au nici o legatura cu vreo linie de credit.
Interesant este faptul ca suma retrasa prin linia de credit este aproape identica (diferenta de 1000 lei vechi) cu valoarea creditului de consum din 2003. Si mai este ceva: In anul 2003 mama avea o adresa, de la care s-a mutat ulterior, iar linia de credit, deschisa in februarie 2006 este tot la acea adresa, desi s-a modificat in acte in urma cu trei ani .
Poate cineva sa-mi dea o sugestie cum sa aflu banca de la care s-au retras banii?
Va multumesc
biroul de credit
banca declaranta tren sa aiba un contract pe baza caruia face inregistrarea. Daca a fost o eroare produse din vina bancii, banca va sterge solicita stergerea acestei informatii din biroul de credit .
Tren sa faci orice solicitare in scris, cu nr de la registratura si sa urmaresti a stergerea din biroul de credit sa fie efectuate. Ar trebui sa soliciti si copia adresei pe care au trimis-o la biroul de credit.
Tren sa faci orice solicitare in scris, cu nr de la registratura si sa urmaresti a stergerea din biroul de credit sa fie efectuate. Ar trebui sa soliciti si copia adresei pe care au trimis-o la biroul de credit.