subiecte inm

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
Morray

subiecte inm

Post by Morray » 12 Aug 2006, 19:22

Mi-ar putea spune si mie cineva cum as putea sa fac rost de grilele care s-au dat la examen la inm inainte de 2003 (din 2002, 2001, 2000...). Nu de alta, dar mi se pare o metoda foarte buna de a verifica la ce nivel te afli.
Mii de multumiri

totem

Post by totem » 13 Aug 2006, 11:06

si pe mine ma intereseaza problema asta;multumesc anticipat.

LexLegis

Post by LexLegis » 14 Aug 2006, 08:40

Nu prea cred ca poti verifica mai nimic intrucat grilele din anii trecuti nu au fost proba de baza si din aceasta cauza gradul lor de dificultate a fost mediu, poate chiar sub mediu(la unele), lucru care nu cred ca se va intampla cu grilele de anul acesta(fiind proba de baza)!

abrahin

Post by abrahin » 14 Aug 2006, 11:09

Abrahin
Daca vrei sa faci grile pentru testare ,
pune mana pe "TESTE GRILA PT MAGISTRATURA ,AVOCATURA,SI EXAMENUL DE LICENTA"de Viorel Voineag. :grin:

pufulet

Post by pufulet » 14 Aug 2006, 18:43

LexLegis wrote:Nu prea cred ca poti verifica mai nimic intrucat grilele din anii trecuti nu au fost proba de baza si din aceasta cauza gradul lor de dificultate a fost mediu, poate chiar sub mediu(la unele), lucru care nu cred ca se va intampla cu grilele de anul acesta(fiind proba de baza)!
Cu tot gradul lor de dificultate "mediu" sau "sub mediu" nu multi iau peste 90 ( eu zic ca se intra cu peste 90 )
Nu cred ca vor fi cu mult mai grele decat cele din anii trecuti :grin:
Daca are cineva subiectele care s-au dau inainte de 2003 poate isi face mila si de noi :floare: (si noi promitem ca nu o sa luam nota mai mare :mrgreen: )

Morray

Post by Morray » 14 Aug 2006, 19:20

Am grilele de voineag si le-am facut aproape pe toate. Obiectiv vorbind insa, grilele lui Voineag sunt mai grele (deci nu iti reflecta nivelul ca si rezolvarea subiectelor din anii trecuti), pe de o parte, iar pe de alta parte nu sunt chiar in acelasi gen.

Apropo, e cineva care sa rezolve si alte grile in afara de ale lui voineag?

Si inca o intrebare> anii trecuti, la grile, nu puteau sa fie decat sau unul sau 2 raspunsuri corecte. Anul asta o sa fie tot asa? sau o sa poata sa fie si 3 raspunsuri si nici un raspuns?

bobocu

Post by bobocu » 14 Aug 2006, 19:23

anii trecuti asa a fost, anul asta nu se stie
Eu nu cred ca vor schimba nivelul de dificultate al examenului si nici tipul de grile

mariusms

Post by mariusms » 14 Aug 2006, 19:27

Grilele lui Voineag sunt inspirate foarte mult din cele care s-au dat prin 1999, 2000. De fapt chiar le contin si pe acelea, mai putin ce se dadea din dr. familiei si din legea de organizare.

LexLegis

Post by LexLegis » 14 Aug 2006, 22:51

Da de ce credeti voi ca aceste minunate grile nu vor fi mai grele decat cele date anul trecut?(nu ca mi-as dori sa fie grele, sa nu ma intelegeti gresit, insa mai bine punem raul in fata decat sa mergem fluierand si sa ne ia durerea de cap cand le citim!!!)Eu totusi zic, ca vor fi mai grele!Poate ceva gen Voineag, dar nu cu 4 variante de raspuns, totusi!

Morray

Post by Morray » 15 Aug 2006, 19:45

Parerea mea este ca grilele nu vor fi mai grele decat cele din anii trecuti, deorece motivul pentru care s-au scos spetele este acela ca anul acesta ei vor sa se ocupe toate locurile. Or, daca fac niste grile mult mai grele, iarasi s-ar putea sa se ajunga sa nu se ocupe toate.

LexLegis

Post by LexLegis » 15 Aug 2006, 23:02

Parerea mea este ca si cu grile mai grele anul acesta se vor ocupa toate locurile.....grilele()oricat de grele ar fi ele) nu se compara cu spetele!Daca vor fi usoare cu 80 de puncte nu prea ajungi in finala!Macar 90 trebuie facute corect!

nostalghiia

Post by nostalghiia » 29 Aug 2006, 16:40

dati un pm, cei care ati reusit, da?
io imi amintesc, inainte de examen, cand era si cu scris, "sinteza", cum spuneti voi in stil ieuropean.
Stiu ca inainte de examen am bagat niste metalica si nirvana, de era sa pierd grilele, offffffff, cat am mai alergat, mna tinut in viata furia dupa banii de inscriere. Lucrurile neinsemnate te tin .....
fiti deschisi la minte, da?
nu sta totul, ba chiar nimic intrnun examen, dar e suportul unei mari realizari, sper ca veti intra cat mai multi din cei care sunteti pe aci. Io, ce sa va spui,
fiti modesti cu voi insiva, sa nu care cumva sa fiti napaditi de increzosenie, nu va luati dupa aparente, viata de magistrat e tare grea si nici nu veti insemna ceva pt cei din jur, veti vedea.
fiti voi insiva, da? , catatinva bine , asta ar fi "subiectul" pe carenl veti trata...

Post Reply