copilul este in continuare la tine ?RobertIahn wrote:Eu sunt in aceeasi situatie de divort cu incredintare minor.
Baietelul meu de 1 an si 7 luni mi-a fost incredintat temporar mie, prin ordonanta presedintiala, inca de cand avea 8 luni.
Sotia mea ne-a parasit de cand baietelul avea 3 luni, si a fost internata de 2 ori in spital de psihiatrie. Mi-a intentat divort acum un an (ianuarie 2005) si pe 26 ianuarie 2006 a fost ultima infatisare din acest proces. Acum sentinta este in pronuntare.
Sotia mea a cerut expertiza psihiatrica, care i-a iesit nefavorabila, in sensul ca se recomanda ca 2 ani de acum incolo sa nu se ocupe de copil. Datorita mentalitatii de care se vorbea mai sus, judecatoarea a cerut a doua expertiza psihiatrica, care de data asta a scos-o normala psihic.
Situatia este foarte complicata. Am aceeasi intrebare: credeti ca am sanse?
divortul cum s-a pronuntat ?
daca copilului ii este mai bine la tine, ai sanse.
nu te supara dar incerc sa-mi dau seama tu ce contributie la psihoza ex nevestei ? scrie la carte ca dupa nastere mamele pot suferi depresii si au nevoie de ajutor si atentie si tare e interesanta plecarea mamei la de 3 luni de la nastere .
daca insa despartirea de tine a ajutat-o pe mama sa-si restabileasca echilibrul psihic si este apta si hotarata sa-si indeplineasca rolul matern cred ca nu ai sanse. in plus in asemenea conditii ar trebui sa nu te impotrivesti, un copil prescolar are nevoie in primul rand de mama si tu iti doresti ce-i mai bine pentru copil, nu-i asa?!