situatia sta asa. fostul meu prieten m-a hartuit un an si jumatate dupa relatie , a luat legatura cu toate cunostintele si le-a dat amanunte ale vietii noastre ...m-a urmarit, violat domiciliul, viol psihic , mi-a rimis pe cineva in gazda care sa ma urmareasca si sa ii comunice tot despre mine fara sa stiu ca fata e trimisa de el , m-a umilit , jignit , atacat constant prin diverse persoane sau prin mail, yahoo messenger .
mi-a creat probleme cu toate cunostintele mele ...intorcandu-le impotriva mea.
am suferit o urata depresie , am pierdut un an de facultate ( a doua, care se plateste) , mi-a afectat sanatatea .
e vba de incalcarea a numeroase drepturi ale omului . doresc sa stiu ce pot face .
drepturile omului
Re: drepturile omului
Problemele expuse de tine sunt in mare parte de competenta organelor judiciare penale, pe care ar trebui sa le sesizezi.
Am totusi o curiozitate..."violul psihic" in ce consta? :?
Re: drepturile omului
Nimeni nu ii inregistreaza la penal asa cevadem wrote:Problemele expuse de tine sunt in mare parte de competenta organelor judiciare penale, pe care ar trebui sa le sesizezi.

Poate doar violarea de domiciliu, dar cine stie cand a fost si in ce a constat. :)
O sa faca niste cercetari si o sa-i aduca la cunostinta rezultatul verificarilor.