INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
CameliaElena
Am si eu o intrebare pentru cei care au mai dat la INM. Cum ne verificam raspunsurile apoi? Ne vor da voie sa iesim din sala cu grilele? Pentru ca eu una nu cred ca o sa tin minte toate grilele ca sa le pot verifica dupa barem. La voi cum a fost in anii anteriori? Multumesc.
-
gstefan5
Anu trecut nu s-au dat.
-
bobocu
anul trecut, cel putin in sala in care am dat eu examen, ne-au cerut sa predam si ciornele, deci nu am avut nimic scris la iesirea din examen pentru a confrunta cu raspunsurile afisate
Totusi am inteles ca nu peste tot a fost la fel, unora le-ar fi dat voie sa iasa din sala cu ciornele
-
pufulet
Eu am avut la mine o hartiuta (fara nici o mentiune pe ea

) si mi-am notat raspunsurile. Nimeni nu mi-a atras atentia ca nu ar fi voie sa procedez asa.
Unora li s-a permis sa iasa cu grilele din examen si consider ca ar trebui sa se generalizeze aceasta practica, pentru ca nu vad nici o ilegalitate
-
oana_dan
eu am scris cu creionul raspunsurile pe spatele legitimatiei de concurs; o colega le-a scris cu pixul pe un servetel (desi nu aveai voie sa ai asupra ta servetel) ; e comica situatia dar cum altfel sa contesti baremul de la grile? Probabil simtiti ironia.
-
CameliaElena
Da, pai asta era si nelamurirea mea, sau macar daca nu ne lasa sa iesim cu grilele, sa ni le puna cumva la dispozitie in timp util. Totusi, ar fi interesant sa ne raspunda cineva care a si facut contestatie la barem in anii anteriori.
-
bobocu
anul trecut nu puteai sa faci contestatie la barem ci doar strict la lucrarea ta
-
CameliaElena
Eu am gasit pe site-ul INM-ului o hotarare prin care s-a admis o contestatie la barem facuta anul trecut. O gasiti aici
http://www.inm-lex.ro/file.php?FileID=563. Si eram curioasa cum au facut cei care au facut aceasta contestatie sa verifice raspunsurile lor cu cele din barem, in conditiile in care nu aveau nici grilele, nici raspunsurile pe care le-au dat ei.
-
gavril
Camelia .. intrebarile de la grila si raspunsurile pe care le dai .. au un impact asa mare asupra creierului tau .. incat le vei tine minte fara nici o problema. Nu ai nevoie sa le tii scrii pe ceva .. vei stii ce raspunsuri ai dat. Ti se intiparesc in minte .. Eu si acum tin minte greselile facute anul trecut.
-
fanfanlatulipe
Gavril wrote:Camelia .. intrebarile de la grila si raspunsurile pe care le dai .. au un impact asa mare asupra creierului tau .. incat le vei tine minte fara nici o problema. Nu ai nevoie sa le tii scrii pe ceva .. vei stii ce raspunsuri ai dat. Ti se intiparesc in minte .. Eu si acum tin minte greselile facute anul trecut.
asa e. n-ai nevoie de insemnari. o sa le tii minte pe toate
p.s. hai gavrile, sa ai spor

-
CameliaElena
Ok, multumesc pentru raspunsuri, si sper sa nu avem nevoie de contestatii. Spor la invatat.