Uitati de INM veniti la MJ!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
Lorenzo

Uitati de INM veniti la MJ!

Post by Lorenzo » 03 Aug 2006, 15:37

Pentru cei care vor sa ajunga magistrati le recomand sa citeasca pe site-ul Ministerului Justitiei noul regulament pentru concursul care se va organiza pentru 30 de posturi de personal juridic asimilat judecatorilor si procurorilor in luna octombrie imediat dupa examenul de admitere la INM!
Examenul va fi tot de tip grila!
E bine de retinut ca nu exista nicio diferenta intre cei care intra in magistratura prin INM si cei care sunt asimilati magistratilor.
Conditiile salariale sunt aceleasi!
Examenul este insa mult mai usor!
Fata de cei care termina INM la MJ stagiul dureaza doar 1 an si nu 2!
Urmariti site-ul MJ pentru anuntul privind data exacta a examenului!
:aplauze: [/i][/b]

pisa

Post by pisa » 03 Aug 2006, 16:02

ne poti da mai multe amanunte ? stii pe cineva admis la acest examen ?

flaviusnet

Post by flaviusnet » 03 Aug 2006, 16:46

hm...interesant...si stii cumva daca s-au stabilit tematica si data cand va avea loc examenul?pt ca pe site nu pare a fi nimik de genul acesta...
:cafea:

bobocu

Post by bobocu » 03 Aug 2006, 20:11

e o mica mare diferenta adica in afara disciplinelor pe care le tocim cu drag si spor pt inm mai este un examen la 2 discipline specifice (functie de departamentul unde te inscrii) si examen de lb straina.
C-o fi mai usor, c-o fi mai greu nu stiu dar n-as vrea sa ajung in postura de a da examen si la m.j. in toamna asta
Ura si invatati tovarasi :!:

LexLegis

Post by LexLegis » 03 Aug 2006, 20:16

E totusi o optiune......dar 30 de locuri...putin....ca or mai fi si altii care doresc la MJ

LexLegis

Post by LexLegis » 04 Aug 2006, 08:52

Pe situl MJ nu scrie concret in ce consta examenul de anul acesta, nici data nu e exacta, cica in cursul lunii septembrie, nici ce faci daca iei examenul............Mai exista vreo alta sursa de informatie de unde se pot afla aceste detalii?(in afara de tel..)

bobocu

Post by bobocu » 04 Aug 2006, 13:30

vezi regulamentul concursului si te vei edifica
data intr-adevar urmeaza sa o anunte,presupun ca va fi dupa examenul de la inm

Jaja

Post by Jaja » 05 Aug 2006, 10:06

Am vrut sa ma uit pe Regulament- e adevarat, n-am avut rabdare sa-l citesc- dar am vazut ca restul detaliilor se vor afisa in cel putin 60 de zile, adica de fapt nu va fi in septembrie ci in octombrie . Sau s-o fi afisat si n-am gasit eu. :-x
Pana atunci mai e.

Post Reply