programul la trib buc ptr. examen inm
bai, azi e ultima zi !
fuguta sa repede sa va inscrieti !
Offtopic:
Imi aduc aminte, anul trecut cand eram la usa salii de examen .. cu emotiile de rigoare .. tremurand ..
Aveam impresia ca am uitat tot ce invatasem ..
Apare un nene langa mine, trecut de 30 de ani .. care ma intreaba cat timp am invatat .. Ii raspund ca vreo 4 luni intens .. si vreo cateva luni .. "la relati" cand si cand. Face niste ochi mari si imi zice : Adica ai trecut prin toata materia, nu ? Raspund ca DA ! Logic ! Se intristeaza putin dar isi revine repede si ma intreaba daca cred ca o luna cat a apucat el sa treaca prin "aprox. 50 % din materie" ii ajunge ca sa ia examenul.
N-am vrut sa-l supar. I-am zis ca tine mult si de noroc. A suras. DEvenise increzator.
Banuiesc .. ca pana cand a iesit din examen si a vazut raspunsurile.
Offtopic:
Imi aduc aminte, anul trecut cand eram la usa salii de examen .. cu emotiile de rigoare .. tremurand ..
Apare un nene langa mine, trecut de 30 de ani .. care ma intreaba cat timp am invatat .. Ii raspund ca vreo 4 luni intens .. si vreo cateva luni .. "la relati" cand si cand. Face niste ochi mari si imi zice : Adica ai trecut prin toata materia, nu ? Raspund ca DA ! Logic ! Se intristeaza putin dar isi revine repede si ma intreaba daca cred ca o luna cat a apucat el sa treaca prin "aprox. 50 % din materie" ii ajunge ca sa ia examenul.

eu cand m-am inscris am intalnit niste fufe (fara sa fiu misogin...dar erau fufe) care spuneau ca stapanesc penalul f bine dar la civil se descurca la grile chiar daca nu au citit aproape deloc...e prima oara cand vor sustine examenul...bafta lor!!!Gavril wrote:bai, azi e ultima zi !
Offtopic:
Apare un nene langa mine, trecut de 30 de ani .. care ma intreaba cat timp am invatat .. Ii raspund ca vreo 4 luni intens .. si vreo cateva luni .. "la relati" cand si cand. Face niste ochi mari si imi zice : Adica ai trecut prin toata materia, nu ? Raspund ca DA ! Logic ! Se intristeaza putin dar isi revine repede si ma intreaba daca cred ca o luna cat a apucat el sa treaca prin "aprox. 50 % din materie" ii ajunge ca sa ia examenul.N-am vrut sa-l supar. I-am zis ca tine mult si de noroc. A suras. DEvenise increzator.