Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
-
aurel
sal.
as avea si eu o intrebare

(nu stiu daca am postat corect):
cum pot obtine o copie sau original a actului de propietate pt. o garsoniera?
precizez ca imobilul respectiv a fost cumparat prin icral (in rate) de tatal bun.in timp garsoniera a fost achitata total.
tata a suferit acum 2 ani un atac cerebral si a ramas cu pareza pe partea stanga.din cauza actualei sotii nu pot avea acces la actele originale.
-
robin_hood_2
Pentru ce iti trebuie?
-
aurel
robin_hood_2 wrote:Pentru ce iti trebuie?
problema e ca tata nu mai locuieste in aceasta garsoniera de circa 2 luni
si se zvoneste ca sotia actuala are intentia sa vinda acest imobil.tin s-a reamintesc ca tata nu e in depline facultati mentale(am act de la spitalul unde a fost internat), si este manipulat de de sotie(are o fata care are alt tata) sau alte rude(?).cand era apt fizic si mintal a marturisit ca eram trecuta in actul casei.eu nu am dat importanta nu am vrut sa citesc actele l-am crezut pe cuvant. dupa cum va spuneam nu pot avea acces la titlu de propietate din cauza sotiei (lu tata), care intodeauna ma impiedicat sa dialoghez cu el hiar si atunci cand era internat in spital. va mai spun ca in garsoniera la un moment dat a locuit si fiica sotie tatalui meu, care la randu-i s-a maritat si a nascut un copil (asta a fost inainte de atacul cerebral suferit de tata).intelegeti?
va rog am nevoie de o informatie urgenta si precisa
-
robin_hood_2
Ti-am trimis mp.
-
aurel
inca valabil
-
wittmann
Incearca la ICRAL (sau in ce s-a transformat acum...) Nu stiu insa ce ai putea sa faci cu o simpla copie.