Universitate Europeana

Discutii filosofice pe teme actuale.
mihai_ielciu

Post by mihai_ielciu » 15 Nov 2004, 13:11

in primul rand Iosif Constantin Dragan nu a facut afaceri cu comunistii ci cu legionarii ( asta fiind inainte de a parasi tara evident si binenteles ca nu detin informatii din surse sigure ). cat despre afacerile sale actuale nu prea conteaza daca sunt cu comunistii sau capitalistii mai ales avand in vedere faptul ca diferenta nu e prea mare in ultima perioada :)). Sa nu ma intelegeti gresit aici ca nu vreau sa intrm in politica.
Avand in vedere faptul ca averea sa este estimata la 800-850 de milioane euro ( si la volumul afacerilor sale), nu prea cred ca aceasta universitate este infiintata petru ai aduce lui profit.

mihai_ielciu

Post by mihai_ielciu » 15 Nov 2004, 13:12

in primul rand Iosif Constantin Dragan nu a facut afaceri cu comunistii ci cu legionarii ( asta fiind inainte de a parasi tara evident si binenteles ca nu detin informatii din surse sigure ). cat despre afacerile sale actuale nu prea conteaza daca sunt cu comunistii sau capitalistii mai ales avand in vedere faptul ca diferenta nu e prea mare in ultima perioada :)). Sa nu ma intelegeti gresit aici ca nu vreau sa intrm in politica.
Avand in vedere faptul ca averea sa este estimata la 800-850 de milioane euro ( si la volumul afacerilor sale), nu prea cred ca aceasta universitate este infiintata petru ai aduce lui profit.

innuenda

Post by innuenda » 15 Nov 2004, 13:18

ai, ai ai, mihai... 8O pai cum crezi ca fac oamenii astia banii aia?! Gandind totul prin prisma profitului pe care-l realizeaza! Nu o sa vezi prea curand milionari in dolari voluntari. Parerea mea.

teo

Post by teo » 15 Nov 2004, 13:40

in Lugoj facultatea functioneaza din 1993!!!
nu stiu de unde v-a venit ideea ca ar fi de curand infiintata.

piorel

Post by piorel » 15 Nov 2004, 14:23

:lol: blestem innuenda. Si eu tot la Turcu am avut lucrarea. Mai preda inca. Pop e bun dascal (la carti ma refer, la cursuri zicea exact ca in carti). Nu aceeasi parere o impartasesc si colegii lui. Ma rog... Ce ziceti? O punem de o universtiate la Techirghiol? :D Zmelciu te bagi? O sa fie decan un avocat tare de tot din Grecia. :D Finantator: marele poet, filozof, artist, preacuviosul Radu Stefan Mazare. :D

mihai_ielciu

Post by mihai_ielciu » 15 Nov 2004, 14:40

imi pare rau piorel dar e cam de parte de mine
dara daca ai nevoie de fiantare .......
suna- ma
:lol: :lol: :lol:

jus2001

Post by jus2001 » 15 Nov 2004, 15:27

Mai Mihaie nu stiu din ce surse esti tu informat, dar i.c. dragan a importat primul vagon de petrol din romania in epoca comunistilor. Primul sediu al firmei l-a avut in camera de camin din Italia. De fapt nici nu prea avea cum sa faca afaceri pe vremea legionarilor si mai ales cu ei pentru ca acestia nu au fost, in fapt, la putere niciodata. Dar hai sa nu ne adancim in chestiuni istorice. Nu vreau sa intru cu tine in polemica, dar hai sa nu dezinformam lumea.

Post Reply