carte grile/spete procedura penala
carte grile/spete procedura penala
buna ziua
nu va deranjez prea mult, ca vad ca toata lumea este tare tacuta zilele astea (invatand). eu va urmaresc de un an- am terminat fac anul trecut, am dat, am picat, anul asta dau iar (ce sa-i faci, mi-a intrat in sange - speranta...).
de fapt, altceva vreau sa va spun - nu stiu, poate unii au auzit deja - ex o carte de grile pt proc pen la editura rentrop si straton, scrisa de neagu, carmen paraschiv si mircea damaschin care costa 500.000.
eu mi-am luat-o, nu am terminat inca materia, deci nu am facut din ea, dar tb sa fie buna (neagu...)si oricum nu am vazut alta carte de grile si spete pe proc pen...
spor la invatat
nu va deranjez prea mult, ca vad ca toata lumea este tare tacuta zilele astea (invatand). eu va urmaresc de un an- am terminat fac anul trecut, am dat, am picat, anul asta dau iar (ce sa-i faci, mi-a intrat in sange - speranta...).
de fapt, altceva vreau sa va spun - nu stiu, poate unii au auzit deja - ex o carte de grile pt proc pen la editura rentrop si straton, scrisa de neagu, carmen paraschiv si mircea damaschin care costa 500.000.
eu mi-am luat-o, nu am terminat inca materia, deci nu am facut din ea, dar tb sa fie buna (neagu...)si oricum nu am vazut alta carte de grile si spete pe proc pen...
spor la invatat
carti
eu nu am mai cumparat-o si pe asta desi am avut intentia, am auzit oricum ca nu e prea grozava, sincer asa de tare m-am saturat sa tot cumpar catri aiurea: spre exemplu- se dau spete cumpar carti de spete, nu se mai dau spete cumara carti de grile eventual actualizate, e un mare rahat in acest domeniu. Oricum sfatul meu e sa mergi si sa rasfoiesti bine cartea inainte sa o cumperi sau mai asteapta putin sa vedem ce cerinte le mai trec prin cap pt admitere :? succes la invatat tuturor
Grilele te pot ajuta f mult cand termini de invatat materia. iti fixeaza cunostintele si plus verifici masura in care ai asimilat amanuntele. Poti sa incepi cu unele mai usoare, dar sa nu uiti de cele mai complicate, care iti pun "motoroasele" la treaba. E o carte bunicica. Nu pierzi nimic daca faci testele.
SA AVETI SPOR!!
SA AVETI SPOR!!
Ptr cei interesati, mai puteti gasi grile pe [b]site-ul fac de drept buc[/b]. (subiectele de la licenta) sunt destul de multe si cam in acelasi stil cu cele date la INM(un pic mai usoare..) si [b]pe yahoo- groups- drept2006[/b]( Marian Nicolae - civil; destul de contestate, dar cu un grad de dificultate ceva mai ridicat.)
E ca la matematica... trebe sa facem exercitii multe, nu?
:) SPOR si MINTI LIMPEZI!!!
E ca la matematica... trebe sa facem exercitii multe, nu?
:) SPOR si MINTI LIMPEZI!!!
http://www.drept.unibuc.ro/ADMLIC.htm :arrow: merge(verificat)
trimit pe mp. am fisierul si e arhivat(le-a trimis cineva scanate) sa vad dc merge
trimit pe mp. am fisierul si e arhivat(le-a trimis cineva scanate) sa vad dc merge
ptr cei care doresc grilele lui marian nicolae pot sa-mi trim o adresa de mail pe mp.grilele sunt scanate si nu pot sa le trim direct prin mp.
scuze ptr. incurcatura.
cartea se gaseste in librarii (cel putin in Bucuresti)si costa in jur de 500000lei. (sinteze ptr licenta-2006, iar la sfarsitul cartii se gasesc grilele)
ATENTIE: grilele au rasp discutabile, ce contazic multe din teoriile imbratisate de grei(Boroi, Beleiu, Deak..).
ptr nelamuriri puteti trim mail-uri profesorului, pe adresa sa de la fac de drept buc (va asigur ca va raspunde)
scuze ptr. incurcatura.
cartea se gaseste in librarii (cel putin in Bucuresti)si costa in jur de 500000lei. (sinteze ptr licenta-2006, iar la sfarsitul cartii se gasesc grilele)
ATENTIE: grilele au rasp discutabile, ce contazic multe din teoriile imbratisate de grei(Boroi, Beleiu, Deak..).
ptr nelamuriri puteti trim mail-uri profesorului, pe adresa sa de la fac de drept buc (va asigur ca va raspunde)
Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
www.drept.unibuc.ro
Apache/2.0.51 (Fedora)
insa a 2-a oara cand am incercat cu internet explorer se pare ca a mers.
merci !
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
www.drept.unibuc.ro
Apache/2.0.51 (Fedora)
insa a 2-a oara cand am incercat cu internet explorer se pare ca a mers.
merci !