Fals in cartea funciara

Discutii privind procedura civila
Post Reply
goghi

Fals in cartea funciara

Post by goghi » 25 Jul 2005, 14:33

In cartea funciara s-a intabulat dreptul de proprietate a tatalui meu asupra intregului imobil, dupa o iesire din indiviziune in urma careia nu mi-a fost achitata sulta. Acest inscris a fost realizat de catre sora mea, banuiesc, pt ca s-a facut la un an dupa decesul tatalui, pe baza unei cereri din care reiesea ca a scris-o defunctul( scrisul si semnatura sunt false, o pot demonstra, si dupa cum am mai spus-o, facuta la un an de la deces). Acest lucru l-a facut pt. a pierde eu drepurile pe care le-am castigat in instanta prin sentinta iesirii din indiviz. Avem in plus fata de sora mea, pe langa cota de 1/2 din imobilul mostenit, o parte din imbunatatirile aduse imobilului realizate impreuna cu parintii. Deci, mentionez ca tatal meu cu toate ca a castigat in instanta imobilul, nu a intrat niciodata in posesia lui ca proprietar cu drepuri depline si nu ne-a acchitat niciodata sultele pt. ca a decedat. Ce pot face imi pot pierde dreptul suplimentar fata de sora mea, pe baza acestui fals? La dosarul cartii funciare a fost depus pt. intabulare cererea falsa si sentinta judecatoresca care nu era definitiva si irevocabila. Erau suficiente actele? Mult bine.

sofia

Post by sofia » 25 Jul 2005, 14:36

Cat timp a trecut de cand a ramas definitiva hotararea judecatoreasca prin care sora ta era obligata sa-ti plateasca sulta?

goghi

Post by goghi » 22 Jun 2006, 22:56

Au trecut 14 ani.

Post Reply