disperare

Familiei
Post Reply
LadyDi

disperare

Post by LadyDi » 18 Jun 2006, 22:40

Multam de raspuns.
Mai am nevoie te rog de un sfat:
- Judecatoria a dat o sentinta prin care mi s-a atribuit apart. si 1/2 din bunurile mobile
- Am facut apel prin care cer (datorita veniturilor mele mici avand in intretinere si cei 2 copii minori avuti cu bula (fostul sot), atribuirea apart. plus toate bunurile mobile in lotul lui bula
- El a facut apel cerand acelasi lucru (atribuirea apart. si toate bunurile mobile in lotul meu)
- Tribunalul a respins si apelul meu si al lui hotarand ca sentinta data de judecatorie este corecta
- Bula a inaintat recurs prin care cere ca toate bunurile mobile sa-mi fie atribuite mie, schimbarea sentintei data de judecatorie (el fiind nemultumit de valoarea mica a apart., constatata de expertul tehnic, considerandu-se prejudiciat)
In acest caz, in Intampinarea pe care trebe sa o formulez pot preciza ca de fapt apart. a fost al parintilor mei (ceea ce e adevarat), pot scrie absolut toate nemultumirile mele(faptul ca dupa divort am pus gaz, apometre, schimbat calorifere, tevi, interfon, renovare), iar in caz de rejudecare a cauzei se va efectua o noua expertiza a tutror bunurilor?
As vrea un sfat pt.ca pe 5 iulie am proces.Multumesc

Post Reply