Cpc art. 108 indice 3

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Viceroy

Cpc art. 108 indice 3

Post by Viceroy » 08 Jun 2006, 23:23

Are cineva experienta in acest domeniu?
In cazul meu (recurs partaj bc, proc inceput acu 3 ani), de aprox. 3 luni, la termene recurs se intimpla:
1, conc. boala (nu intru in amanunte, aparent amanare justificata, dar nu e, conc boala obtinut prin inselaciune... dar asta stiu doar eu.. si a aflat si medicul :mrgreen: )
2, cerere termen pt administare probe cu inscrisuri.(ma opun, am motivele mele, si chiar sunt intemeiate, dar legea permite.. deci asta este..)
3, la acordare termen 2 sapt. se cere termen mai lung, motivatia "justificata" (dureaza pana se redacteaza la judeactorie), primit 3 sapt.
4, la termen nu-s probe (azi se vor redacta spune avocatul si vor ajunge la dosar), dar cerem (in recurs) expertiza imobiliara, caci de 3 ani de cand se judeca cauza s-au schimbat preturile practicate pe piata imobiliara. Presedinta, cu stupoare ii comunica, de ce nu a cerut asta in apel? Acum la recurs nu se pot face cerer noi. Avocatul suparat foc, spune ca cere recuzarea completului, pt ca tocmai si-a spus parerea cu pricina ce se judeca. Instanta solicita cererea in scris si motivarea, termen 2 sapt.
5, Peste 2 sapt motivul cereri de recuzare nu este la dosar(adica azi....). Avocatul da in bilbiiala, azi o sa depuna, nu a avut timp, a crezut ca a depus, sa se mai caute.. dar defapt a trimis prin posta, probabil ieri sau nu mai tine minte...(nu se arata trimitere recomandata pt justificare, sau poate nu e cazul? E suficient ca spune un avocat ca a pus la posta?) Instanta da termen 1 sapt pt. rezolvarea cererii de recuzare, avocatul (este al recurentului, ex sotului meu) se enerveaza, spunind, nu-i bine o sa fie plecat peste hotare, deci termenul cand se va intoarce (daca se va intoarce) peste vreo 3 sapt, dar mai bine 4.
Eu... pic de fiecare data fraiera, procesul e la 400 km de unde locuiesc acum, cu 2 copii minori. Timpul afectat de catre mine pt a lua parte la proces depinde direct de mersul trenurilor. deci... sunt invoita 3 zile de la servici, de la copii.. ori de cate ori este termen.
(offffff, stiu, sa-mi iau avocat.... am auzit si asta... dar nu sunt motivata si nu am posibilitate financiara de a motiva pe cineva :roll: , avocata, pe care am avut-o la inceput, mi-a luat si pielea de pe mine.... din cauza naivitatii mele, si a casei pe care tocmai se straduia sa construiasca. A terminat mai repede si mai bine casa, decat procesul meu, si prin asta NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI! E doar poveste cu "Stan Patitul", alta varianta :( :roll: :(

Intrebare, ashi parea deplasata daca fac cerere de despagubire???? (art. 108 indice 3)
Si cat pot sa cer? cat vrea mushchi mei? Tb sa specific suma, probabil, ca sa aiba pe ce se pronunta instanta... Suma tb sa dezvolt matematik? a+b+c=suma despagubire??
Pls. daca are cineva experienta? sau parere? (nu sfat, caci rar urmez sfaturi :oops: , parerile sunt rumegate si acceptate sau respinse.. :( )
:floare: :floare: :floare: :cafea: :cafea: :cafea:

Post Reply