atestarea calitatii in cazul cabinetului de avocatura (ISO)
atestarea calitatii in cazul cabinetului de avocatura (ISO)
Voi ce stiti despre atestarea calitatii in cazul cabinetului de avocatura (ISO) ?
Cabinetele de avocatura sunt persoane juridice prestatoare de servicii, si deci, pot implementa un sistem de management al calitatii, model de eficienta in organizarea activitatii, ca orice alt prestator de servicii.
S-a implementat ISO in cabinete de arhitectura, chiar am vazut pe net cateva cabinete certificate ISO.
De asemnea alti prestatori de servcicii precum universitatile sau restaurantele au ISO.
S-a implementat ISO in cabinete de arhitectura, chiar am vazut pe net cateva cabinete certificate ISO.
De asemnea alti prestatori de servcicii precum universitatile sau restaurantele au ISO.
Am intalnit un caz in care o firma straina vroia un contract de consultanta juridica dar numai cu un avocat sau o societate de consultanta juridica care au certificare ISO.
Si uite asa am pierdut un client....foarte banos:(.
Multam fanna de pontul cu site-ul ala, mi-am luat CD-ul si acuma lucrez la proceduri....si in curand o sa ma certific.
Cabinet de avocatura cu certificare ISO, cine o mai auzit ,....dar asa ....sper sa mai prind clientul...ca inca nu a gasit cabinet cu ISO.:)
Si uite asa am pierdut un client....foarte banos:(.
Multam fanna de pontul cu site-ul ala, mi-am luat CD-ul si acuma lucrez la proceduri....si in curand o sa ma certific.
Cabinet de avocatura cu certificare ISO, cine o mai auzit ,....dar asa ....sper sa mai prind clientul...ca inca nu a gasit cabinet cu ISO.:)