Posturi examen 21 mai

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
leustean

Posturi examen 21 mai

Post by leustean » 26 Apr 2006, 07:06

Multumim din inima CSM pentru amabilitatea cu care a scos la concusul din 21 mai 2006 posturile nemaipomenite din toate vagaunile tarii. Insuratei, Podul Turcului, Vatra Dornei, Alesd- sa continui?.
Cei care invata, ca si mine : ce parere au despre aceasta "provocare"? Se simt incurajati? Eu nu, simt ca nu o sa imi doresc niciodata sa raman intr-un astfel de loc si ca mine banuiesc ca vor mai fi o gramada. Astept deja sa mi se aprobe transferul la examenul pe care nici nu l-am dat inca si pe care cine stie daca il voi lua. Caci nu oricine ajunge la Podul Turcului, nu-i asa? A, era sa uit: un singur loc la Brasov...Fericiti Brasovenii, au la ce spera macar.
Sa imi explice si mie cineva mai informat, daca se poate, cum de se plang atat de mult mai-marii natiei de lipsa de procurori in sistem, iar la examen, dintr-o data, nu se mai gasesc locuri? Or fi mai priceputi in astfel de posturi politistii care aspira la calitatea de procuror dobandita FARA EXAMEN? Astept si eu pareri, sa ne plangem macar unii altora pe umar, daca mai mult de-atat nu putem face deocamdata. Desigur, sa nu uitam sa invatam : pentru Targul Bujor ne vor fi necesare toate cunostintele de drept acumulate. Concluzia : mai simte cineva aceeasi disperare?
Va rog, aveti mila, voi cei care aveti deja un post bun, nu puneti prea multa sare pe rana . Daca se poate...

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 27 Apr 2006, 12:42

Scuza-ma ca te intreb dar ai avut vreodata un dubiu cat de mic asupra posturilor ce sunt scoase la concurs?
daca da, poate mai bine te uitai intai la ce poasturi au fost scoase la alte examene.
Pentru cele din decembrie, (judecatori) iti recomand a viziona hotararea 301 a CSM caci numai acolo le mai gasesti. Nu ca nu ar fi existat si posturi bune libere. Numai ca alea nu se scot la concurs.

parerea mea e ca-ti asumi asta cand decizi sa te inscrii

cyclop

Post by cyclop » 27 Apr 2006, 14:16

Ca idee, nu e obligatoriu sa dai examenu asta :)

Io cred ca fiecare dintre noi tren sa stie de la bun inceput ce urmeaza dupa ce intri in magistratura. Si cu toate astea, fiecare face tot ce-i sta-n putere pentru a intra.

monica

Post by monica » 27 Apr 2006, 14:37

eu am inteles de la cineva care este anul 2 la CSM ca locurile se repartizeaza dupa notele pe care le ai in cursul anului sau examenului final, ceva de genul asta. Tipa e din Bucuresti si ea invata mult ca sa ramana in Bucuresti si dupa ce termina.

cyclop

Post by cyclop » 27 Apr 2006, 15:08

monica wrote:eu am inteles de la cineva care este anul 2 la CSM ca locurile se repartizeaza dupa notele pe care le ai in cursul anului sau examenului final, ceva de genul asta. Tipa e din Bucuresti si ea invata mult ca sa ramana in Bucuresti si dupa ce termina.
Leustean se referea la posturile scoase pentru examenul direct pe post.
Intr-adevar, repartitia dupa ce termini institutul se face in functie de mediile finale, si nu numai, in sensul ca se tine cont chiar si de notele obtinute in anul 2. Numai ca repartitia asta nu e chiar "de tot"., in sensul ca dupa 6 luni, dai definitivatun, si in functie de nota obtinuta, se face repartizarea finala.

leustean

Post by leustean » 28 Apr 2006, 07:33

Nu ma asteptam, este adevarat, dar stiu si eu, cum stie toata lumea cred, ca este o mare nevoie de oameni in orasele mari. In comune si sate, munca e putina, freci menta si primesti acelasi salariu, in timp ce in orase se munceste la foc automat.
Stim cu totii (sau cu tontii) ca vor sa ii faca pe politisti procurori, tocmai pentru ca este grava lipsa de personal in sistem. Si atunci?...
De ce nu scot posturile acelea, pe care le au, de ce le ascund, pentru cine le tin?
Ma mir ca nu vor si vamesii sa intre procurori, au timp si ei sa faca o facultate la ff si intra fara probleme.
Iar cei care invata de se spetesc raman ca fraierii pe dinafara.
Nu ma asteptam, ziceam, dar ma ingrozeam de stilul de descurajare al celor care aspira.
Eu oricum dau acest examen si ...ce-o fi o fi.

Jaja

Post by Jaja » 28 Apr 2006, 11:38

Invata, crezi in Dumnezeu, si nu te gandi deocamdata la unde ai sa profesezi dup-aia ca te apuca groaza! Toate se fac pas cu pas, intai intri, apoi inveti si iar inveti, iti pui alte probleme, dar mai intai sa intri! toate se rezolva dupa aceea in timp... :roll:

leustean

Post by leustean » 29 Apr 2006, 06:33

Cel mai bun sfat!
Multumesc pentru incurajare.

Post Reply