Propunere afacere! Numai pt Buzau!
Propunere afacere! Numai pt Buzau!
Salut, daca este vreun consilier juridic din Buzau cu experienta in drept funciar, comercial si muncii care doreste asociere pt infiintarea unei societati profesionale de cj il rog sa-mi trimita un C.V pe mail eclesiastul7@yahoo.com. Detin spatiu pt desfasurarea activitatii cu vad foarte bun.
Sincer, nu ma simt obligat sa raspund la post pentru ca nu-i vad justificarea. Dinubocos esti cumva din Buzau si esti interesat de propunerea mea sau in ce calitate si de ce imi ceri " sa definesc" vad foarte bun raportat la activitati juridice?
Oricum ca sa dau totusi un raspuns pentru ca vad ca insinuezi ca daca desfasori o activitate juridica nu conteaza daca ai sediul la etajul 10 in nu stiu ce bloc dosit, stipulez ca orice business din orice ramura sau domeniu are un avantaj daca are sediul intr-o zona cu mult trafic si care se bucura de expunere.
Oricum ca sa dau totusi un raspuns pentru ca vad ca insinuezi ca daca desfasori o activitate juridica nu conteaza daca ai sediul la etajul 10 in nu stiu ce bloc dosit, stipulez ca orice business din orice ramura sau domeniu are un avantaj daca are sediul intr-o zona cu mult trafic si care se bucura de expunere.
Ovidiu inainte de a-ti trimite C.V.-ul meu, as vrea sa te intreb cine esti, in sensul studiilor si a experientei. Iti dai seama ca, daca iti pun astfel de intrebari inseamna ca m-ar interesa si ca sunt din Buzau. Deci, unde ai absolvit facultatea, daca ai vreun curs de masterat, si ce vechime ai in munca. Multumesc anticipat pentru raspunsuri si stiu ca o sa spui ca tu esti interesat de C.V.-ul meu dar trebuie sa stiu mai intai cui il trimit, dupa care incep discutiile in legatura cu ceea ce ar presupune o astfel de asociere.
[quote="Ovidiu_2004"]Sincer, nu ma simt obligat sa raspund la post pentru ca nu-i vad justificarea. Dinubocos esti cumva din Buzau si esti interesat de propunerea mea sau in ce calitate si de ce imi ceri " sa definesc" vad foarte bun raportat la activitati juridice?
Oricum ca sa dau totusi un raspuns pentru ca vad ca insinuezi ca daca desfasori o activitate juridica nu conteaza daca ai sediul la etajul 10 in nu stiu ce bloc dosit, stipulez ca orice business din orice ramura sau domeniu are un avantaj daca are sediul intr-o zona cu mult trafic si care se bucura de expunere.[/quote]
Nu sunt din Buzau da la modul serios as fi vrut sa stiu raspunsul la intrebare. :(
Si asta pentru ca o definitie buna m-ar ajuta sa renegociez chiria pentru birou.
Oricum ca sa dau totusi un raspuns pentru ca vad ca insinuezi ca daca desfasori o activitate juridica nu conteaza daca ai sediul la etajul 10 in nu stiu ce bloc dosit, stipulez ca orice business din orice ramura sau domeniu are un avantaj daca are sediul intr-o zona cu mult trafic si care se bucura de expunere.[/quote]
Nu sunt din Buzau da la modul serios as fi vrut sa stiu raspunsul la intrebare. :(
Si asta pentru ca o definitie buna m-ar ajuta sa renegociez chiria pentru birou.