Ordonanta presedintiala

Discutii privind procedura civila
mariusms

Post by mariusms » 12 Apr 2006, 17:15

bozo wrote: Iar, apropo de respingerea cererii de suspendare a executarii in apel, intemeiata sau nu, daca as fi fost jude as fi respins-o ca inadmisibila, inainte de toate.

Asta e parerea mea, dar nu e batuta in cuie. Astept opozitii.

Numai bine! :)
Hotararile in materie comerciala nu se mai investesc cu formula executorie. Unele instante chiar au inceput sa respinga cererile de investire cu formula executorie a acestor hotarari, ca lipsite de interes. Astfel de hotarari (spun profesorii V.M. Ciobanu si G. Boroi) sunt cuprinse intre cele de la art. 278 pct 8 C.proc.civ.

bozo

Post by bozo » 12 Apr 2006, 17:24

Am zis eu oare altceva? Din moment ce e executorie, normal ca nu se mai investeste. Tocmai asta este si ratiunea legii, sa se execute cu urgenta maxima, prin inlaturarea oricaror formalitati. Trebuie, insa, legalizata.

ANCA

Post by ANCA » 20 Apr 2006, 13:02

am nevoie urgenta de un model de ordon. pres. de evacuare si care este taxa... va rog

mariusms

Post by mariusms » 26 Apr 2006, 22:43

Hehe. ICCJ-ul a dat un termen pentru stabilirea cautiunii si un altul pentru judecata. Cine zicea ca daca ar fi jude ... ? :fluierat: :-P :-P :-P

ildi

Post by ildi » 27 Apr 2006, 06:55

:aplauze: :aplauze: :aplauze:

Ce ma bucur, ce ma bucur! :lol:
Ti-am spus eu ca-i asa cum e, spune repede ca-i si meritul meu :-P , vaaaai ce desteapta mi-s!

mariusms

Post by mariusms » 27 Apr 2006, 07:27

Corect, Ildisor. :cafea:

bozo

Post by bozo » 27 Apr 2006, 15:58

:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Am invatat ca se poate si altfel decat credeam eu.

Acum marius iti spun tie, asa intre patru ochi sa nu m-auda nimeni, am citit si eu printr-un tratat si am vazut ca tot ce credeam era gresit. :oops:

Sa ne tii la curent.

Bafta multa!

Post Reply