Admitere INM!!!!
Admitere INM!!!!
Buna tuturor!
Am si eu o rugaminte la cei care au intrat la INM,la cei care se pregatesc pentru INM si alti binevoitori si cunoscatori: dupa ce autori ar trebui sa invat pr.INM? :?
Multumesc.
Am si eu o rugaminte la cei care au intrat la INM,la cei care se pregatesc pentru INM si alti binevoitori si cunoscatori: dupa ce autori ar trebui sa invat pr.INM? :?
Multumesc.
Pentru DARO!
Cauta pe forum bine ca deja s-au postat autorii "agreati"! Mi se pare ca ultima data i-a invederat JUS2001. Mai cauta ca stiu ca sunt pe undeva!dupa ce autori ar trebui sa invat pr.INM?
CIVIL I - BOROI (RECOMANDAT) SAU BELEIU
CIVIL II - BARSAN (RECOMANDAT) SAU LIVIU POP - A APARUT SI STOICA PRIMUL VOLUL
CIVIL III - BARSAN SI STATESCU SAU LIVIU POP
CIVIL IV SI V - FR. DEAK
PENAL - MITRACHE SI CARTEA DE LICENTA PT. P. SPECIALA SAU BOROI LA PARTEA SPECIALA
PR. CIVILA - BOROI SI CIOBANU (RECOMANDAT) SAU LES (MAI GREOI) SAU FLOREA MAGUREANU (COPIAZA DE LA CIOBANU SI BOROI)
PR. PENALA - NEAGU, DAR RECOMAND PENTRU MATERIE MAI PUTINA ANASTASIU CRISU - P. GENERALA SI CARTEA DE LICENTA - P. SPECIALA (SI CUM E CEL MAI BINE? - CODUL DE PROCEDURA PENALA
CIVIL II - BARSAN (RECOMANDAT) SAU LIVIU POP - A APARUT SI STOICA PRIMUL VOLUL
CIVIL III - BARSAN SI STATESCU SAU LIVIU POP
CIVIL IV SI V - FR. DEAK
PENAL - MITRACHE SI CARTEA DE LICENTA PT. P. SPECIALA SAU BOROI LA PARTEA SPECIALA
PR. CIVILA - BOROI SI CIOBANU (RECOMANDAT) SAU LES (MAI GREOI) SAU FLOREA MAGUREANU (COPIAZA DE LA CIOBANU SI BOROI)
PR. PENALA - NEAGU, DAR RECOMAND PENTRU MATERIE MAI PUTINA ANASTASIU CRISU - P. GENERALA SI CARTEA DE LICENTA - P. SPECIALA (SI CUM E CEL MAI BINE? - CODUL DE PROCEDURA PENALA
Pentru jus2001!
Pentru jus2001! Jos palaria maestre!
Pana la urma le-as fi scris eu, insa cand am intrat data trecuta eram cam in graba!
Jos palaria maestre!
Nu te dezminti!

Pana la urma le-as fi scris eu, insa cand am intrat data trecuta eram cam in graba!
Jos palaria maestre!

Nu te dezminti!
Multumesc mult de tot jus2001
...si voua celorlalti. Am gasit si celelalte precizari ,dar tot asa de bine am gasit si ceva dispute ...am vrut sa fiu sigura ce comand acasa deoarece manualele costa si daca mai pui si banii pentru trimiterea coletului ajungi la o suma frumusica. Manualele mele sunt editii mai vechi,asa ca am apelat la ajutorul vostru...vreau sa-mi incerc si eu norocul la INM...oricum nici nu se pune problema sa iau la anul,dar va tin voua pumnii.
Inca odata multumesc Sofiei pentru incurajari...si ai dreptate!

Inca odata multumesc Sofiei pentru incurajari...si ai dreptate!
Succes la INM pentru la anul si, in curand, e cazul sa va apucati de invatat pentru a nu avea emotii. O sa apara si la penal ceva, in curand, dar pana atunci codul si cartile vechi sunt suficiente pentru a intelege materia. Cat pentru FaithfullOne: nu a fost mare lucru. Mai greu e sa raspunzi la dolentele celor care intra pe site si pun probleme juridice. Sper ca dupa ce termin de invatat cu Baroul asta sa am mai mult timp. Oricum frumos raspuns la problema cu MISA si foarte pertinent. Eu zic sa incerci avocatura pentru ca ai fi bun. Asta o garantez eu. Te-am citit 

Pentru jus2001!
Incerc ... incerc ... Alta solutie nu am pana la urmatorul examen pentru INM, dar parca sunt cam ametitEu zic sa incerci avocatura pentru ca ai fi bun. Asta o garantez eu. Te-am citit

Multumesc pentru apreciere!
Re: Pentru TheFaithfulOne!
[quote="TheFaithfulOne] Cel putin pana la anul si cred ca anul asta, ca debutant in avocatura o sa am parte de suficiente mizerii si o sa inghit suficient de multe umilinte ca sa-mi doresc in vara din nou sa dau la INM. Nu prea sunt bogat la capitolul cunostinte, pile si relatii si cred ca avocatura o sa fie pentru mine mai mult un exercitiu al umilintei decat o profesie demna!
Multumesc pentru apreciere![/quote]
Eu zic sa nu mai fii atat de pesimist.
Habar nu am de unde scoateti toate chestiile astea cu "exercitiu al umilintei" generat de faptul ca "nu am pile si relatii"
Daca iti pui mintea la contributie si esti serios nu exista nici un motiv pentru care avocatura sa nu fie pentru tine (ca si pentru altii) "o profesie demna". In plus, daca vei fi serios te va aprecia (sau nu) maestrul insa acesta e un lucru auxiliar pe langa aprecierea reala de care te vei bucura in ochii clientilor si asta conteaza teribil. Si in timpul stagiaturii dar mai ales dupa def, cand daca vrei sa ai proprii tai clienti va trebui sa te desprinzi de cabinetul "maestrului" caci conform noii legi avocatii colaboratori (fie ei stagiari sau nu) nu mai au dreptul la clientela proprie
Iti spun din proprie experienta caci nici eu nu am avut nici pile si nici relatii si un "maestru" care mi-a spus din start ca nu are ce sa-mi dea de lucru si nici nu ma poate plati. rezultatul a fost ca am stat nopti in sir sa citesc pentru ca sa pot sa ma descurc si in instanta si la consultatii. ce-i drept ca pe vremea aia stagiarii puteau, daca "maestrul" era de acord, sa aiba clienti proprii.
Multumesc pentru apreciere![/quote]
Eu zic sa nu mai fii atat de pesimist.
Habar nu am de unde scoateti toate chestiile astea cu "exercitiu al umilintei" generat de faptul ca "nu am pile si relatii"
Daca iti pui mintea la contributie si esti serios nu exista nici un motiv pentru care avocatura sa nu fie pentru tine (ca si pentru altii) "o profesie demna". In plus, daca vei fi serios te va aprecia (sau nu) maestrul insa acesta e un lucru auxiliar pe langa aprecierea reala de care te vei bucura in ochii clientilor si asta conteaza teribil. Si in timpul stagiaturii dar mai ales dupa def, cand daca vrei sa ai proprii tai clienti va trebui sa te desprinzi de cabinetul "maestrului" caci conform noii legi avocatii colaboratori (fie ei stagiari sau nu) nu mai au dreptul la clientela proprie
Iti spun din proprie experienta caci nici eu nu am avut nici pile si nici relatii si un "maestru" care mi-a spus din start ca nu are ce sa-mi dea de lucru si nici nu ma poate plati. rezultatul a fost ca am stat nopti in sir sa citesc pentru ca sa pot sa ma descurc si in instanta si la consultatii. ce-i drept ca pe vremea aia stagiarii puteau, daca "maestrul" era de acord, sa aiba clienti proprii.
Pentru cele aparute la Editura All Beck se pot face comenzi online.
Pentru a afla exact ce carti sunt in stoc si care sunt preturile puteti da un email la comenzi@allbeck.ro si veti primi un fisier in Excel cu oferta lor.
Eu am facut cateva comenzi la ei si le-am primit destul de repede si fara probleme.
Succes!
Pentru a afla exact ce carti sunt in stoc si care sunt preturile puteti da un email la comenzi@allbeck.ro si veti primi un fisier in Excel cu oferta lor.
Eu am facut cateva comenzi la ei si le-am primit destul de repede si fara probleme.
Succes!