Buna dimineata!
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.
intr-un proces de partaj, in care am cerut ca apartamentul sa revina ex-sotului cu plate unei sulte catre mine, as putea modifica cererea, astefl incat apartamentul sa-mi fie atribuit mie (care am in ingrijire un minor) cu plata sultei catre ex, DUPA ce s-au hotarat cotele de contributie de catre judecator si valoarea apartamentului de catre expert?
va multumesc mult.
modificare cerere
inteleg ca desi cererea de divort cuprindea un capat de cerere privind si partajul, acesta a fost disjuns la primul termen si suspendat pana la solutionarea divortului.
Daca asa stau lucrurile se cheama ca prima zi de infatisare in dosarul de partaj nu s-a consumat iar cand repui dosarul pe rol poti linistita modifica cererea in sensul de a-ti fi tie atribuit in natura apartamentul.
Daca asa stau lucrurile se cheama ca prima zi de infatisare in dosarul de partaj nu s-a consumat iar cand repui dosarul pe rol poti linistita modifica cererea in sensul de a-ti fi tie atribuit in natura apartamentul.
Re: modificare cerere
Eu cred ca partajul a fost repus pe rol, s-a pronuntat IAP si s-a efectuat si expertiza de evaluare si ddoina nu e prea multumita de sulta.ddoina wrote:
DUPA ce s-au hotarat cotele de contributie de catre judecator si valoarea apartamentului de catre expert?
.
Corecteaza-ma daca gresesc.
Daca nu-i asa, ia in considerare raspunsul colegei atto.
Cert este ca nu poti sa te hotarasti dupa expertiza daca vrei apartamentul sau sulta (de fapt am senzatia ca asta era intrebarea).