ANL

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
mony77

ANL

Post by mony77 » 15 Mar 2006, 14:39

Referitor la : Programul ANL "Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii"
La pct 2 din criteriile de atribuire se precizeaza :
"Titularul cererii de locuinta si membrii familiei acestuia . sot/sotie, copii si/sau alte persoane aflate in intretinerea acestuia -, sa nu detina si sa nu fi detinut o alta locuinta in proprietate si/sau sa nu fie beneficiarul unei alte locuinte pentru tineri, destinata inchirierii, in localitatea in care a solicitat locuinta (pentru sectoarele municipiului Bucuresti aceasta restrictie se refera la nedetinerea in proprietate a unei locuinte in municipiu, indiferent in care sector al acestuia).
Acte doveditoare: declaratii autentificate, ale titularului cererii si, dupa caz, ale sotiei/sotului si ale celorlalti membrii majori din familia acestuia.

NOTA: Restrictia nu are in vedere locuinte instrainate in urma unei actiuni de partaj sau locuinte trecute in proprietatea statului in mod abuziv si care nu au fost retrocedate in natura.
"

Va rog, poate cineva sa-mi spuna... daca am facut un partaj conventional (prin notariat), in urma caruia locuinta ramasa in urma decesului tatalui meu a trecut in proprietatea mamei mele (ce detinea 5/8 din locuinta), ma incadez in la pct 2 lit A din criteriile de acces la locuintele pentru tineri destinate inchirierii?
Adica .. pot recurge la un partaj conventional prin care sa ii cedez casa mamei si sa pot da respectiva declaratie notarial ca nu am detinut locuinta in proprietate ... sau trebuie sa ma adresez instantei... ca altfel am probleme la ANL?
Va multumesc,

Post Reply