Ce se intampla daca nu tai chitanta la maestru
Am zis ca nu se poate face nimic? M-am inselat. Va propun ceva: haideti sa incercam de maine sa trecem in contract tot onorariul pe care-l primim de la client, sa declaram toata suma la barou si sa taiem chitante peste chitante. Asta o puteti face cu totii. Dar sunt convinsa ca nu suna bine pentru nimeni.
mai bozo fii atent:
spagutza data, atentiile pe care trebuie sa le dai peste tot pentru celeritate, cheltuielile pe care nu le treci in contract si tot felul de mici rahaturi nu crezi ca se aduna?
si impreuna cu cotele, taxele si impozitele .. mai ramai fix cu un mare rahat din tot onorariul ala.
iar cand iei 4 milioane pentru un divort "simplu", fara minori si fara partaj .. de unde sa tot imparti?
daca ar avea oamenii bani sa imi dea 20.000.000 pe un divort, atunci ar merge cum spui tu, dar pana atunci .. lasa-ma sa fur statul.
Salntare
spagutza data, atentiile pe care trebuie sa le dai peste tot pentru celeritate, cheltuielile pe care nu le treci in contract si tot felul de mici rahaturi nu crezi ca se aduna?
si impreuna cu cotele, taxele si impozitele .. mai ramai fix cu un mare rahat din tot onorariul ala.
iar cand iei 4 milioane pentru un divort "simplu", fara minori si fara partaj .. de unde sa tot imparti?
daca ar avea oamenii bani sa imi dea 20.000.000 pe un divort, atunci ar merge cum spui tu, dar pana atunci .. lasa-ma sa fur statul.

Salntare
Perfect de acord. Propunerea era pentru cei cu idei nobile si cu mustrari de constiinta. Dar ai grija ce zici, ca poate se sesizeaza domnii politisti cu atentia vesnic treaza.rudareanu wrote:mai bozo fii atent:
Salntare