Un raspuns urgent va rog !!!

Familiei
Post Reply
gim05

Un raspuns urgent va rog !!!

Post by gim05 » 07 Mar 2006, 21:47

O doamna introduce actiune de divort si tot in ziua in care introduce actiunea are autocar si pleaca din tara.
Am mandat special prin notariat ca sa o reprezint in procesul de divort si imputernicire avocatiala.
Problema se pune cu ce se poate justifica lipsa doamnei respective in fata instantei de fond ca sa nu respinga actiunea prin lipsa nejustificata avand in vedere ca nu imi poate da nici macar o copie de pe un bilet de autocar ca dovada. Zice ca se urca in autocar si pleaca si nu are ce dovada sa-mi dea.
Ce sa-i cer ? La notariat se poate face ceva sa dea vreo declaratie ca pleaca din tara si de aceea nu se poate prezenta la proces ?

haricleea

Post by haricleea » 07 Mar 2006, 21:56

parerea mea este ca nu ai ce sa faci, decat dupa ce ajunge ea acolo si va avea resedinta sa iti poata trimite o procura speciala

gim05

Post by gim05 » 07 Mar 2006, 22:37

Procura am aici in tara, ce fel de procura se poate trimite din strainatate ?
Astept si alte opinii.

bozo

Post by bozo » 07 Mar 2006, 23:22

Adu declaratia in instanta si explica situatia asa cum este. O sa-ti spuna instanta ce dovezi doreste, daca doreste, fii fara grija. Este o simpla stare de fapt si poate fi dovedita cu orice mijloc de proba. Instanta poate sa faca adresa la Directia de pasapoarte sau cum se cheama organul care furnizeaza date cu privire la persoanele care au iesit din tara in perioada respectiva. Sa faci o asemenea cerere si sa rogi instanta sa aprecieze.

In situatia in care clientul e plecat cu contract de munca poti aduce contractul

gim05

Post by gim05 » 07 Mar 2006, 23:56

Multumesc foarte mult

Post Reply