Am o mare problema ce se datoreaza situatiei ilare in care ma aflu fiind la dispozitia unui primar care se joaca cu legea.
In comuna respectiva, firma a executat lucrarile pentru alimentarea cu apa inca din 2003. Exista contracte, procese-verbale .... toate actele sunt in regula, am obtinut executarea silita, s-au poprit conturile primariei, dar primarul nu vrea sa semneze; drept urmare, executorul nu poate lua nici un leu din cont.
Cum poate un om care reprezinta autoritatea statului sa se opuna la respectarea unei hotarari judecatoresti dupa bunul sau plac..........?
Ce credeti ca ar putea fi facut?????????????
cum sa-l fac pe primar sa plateasca???????????
Multumesc mult pentru raspunsurile voastre. 8-)
Intre timp, am cateva noutati pe care tin sa vi le comunic:
- am facut plangere penala impotriva primarului si vom vedea ce se va rezolva pe aceasta cale.
- am depus la instanta de executare o cerere pentru a-l obliga pe primar la plata unei amenzi civile pe zi de intarziere pentru neindeplinirea obligatiei de a face (in speta a semna extragerea banilor din cont). Mi-am bazat actiunea pe art. 580, indice 3, al. 1 CPC.
Si mai am o intrebare pentru colegul care mi-a sugerat sa cer o noua incuviintare instantei: suntem noi, firma in drept sa o adresam personal sau prin executorul judecatoresc??
O zi buna si o primavara frumoasa tuturor plina de litigii castigate.
Intre timp, am cateva noutati pe care tin sa vi le comunic:
- am facut plangere penala impotriva primarului si vom vedea ce se va rezolva pe aceasta cale.
- am depus la instanta de executare o cerere pentru a-l obliga pe primar la plata unei amenzi civile pe zi de intarziere pentru neindeplinirea obligatiei de a face (in speta a semna extragerea banilor din cont). Mi-am bazat actiunea pe art. 580, indice 3, al. 1 CPC.

Si mai am o intrebare pentru colegul care mi-a sugerat sa cer o noua incuviintare instantei: suntem noi, firma in drept sa o adresam personal sau prin executorul judecatoresc??

O zi buna si o primavara frumoasa tuturor plina de litigii castigate.