ce mai fac cu primarul?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
maymay

ce mai fac cu primarul?

Post by maymay » 27 Feb 2006, 20:05

un primar tot trimite memorii si sesizari la diverse ziare si autoritati, dar nu penale, pe seama unei societati pe care o ataca in mod repetat. am o insulta, o calomnie, nu am un denunt calomnios, pt ca nu a trimis nimic inca la parchet sau la instanta. dar nu pot sa-i mai scot nimic altceva, sa-l lecuiesc?

dricaru

Post by dricaru » 28 Feb 2006, 18:48

Nu potzi.
Iar daca s-ar adresa parchetului n-ai avea nici o sansa oricum cu denuntul calomnios. Nu imi pari f familiarizat cu infractiunea asta si oricum nu cred ca ai habar de practica organelor de urmarire penala privitor la aceasta infractiune.
Daca denunturile primarului se vor dovedi insa reale, sper sa-ti angajezi un avocat.

luc4s

Post by luc4s » 28 Feb 2006, 22:39

Ce avocat sa-si angajeze, ca mi s-a parutca May may e avocat(dupa cum s-a exprimat:am...)
ca sa ai denunt calomnios, in primul rand trb sa ai o neincepere a urmaririi penale privind pe administratorul societatii pe care o reprezinti sau alta persoana responsabila de acolo.
Plangerea ar trebui sa priveasca niste fapte vadit nereale, altfel o sa iti dea si tie Nup la plangerea ta de denunt calomnios.

Post Reply