AJUTOR

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
doinaorza

AJUTOR

Post by doinaorza » 16 Feb 2006, 12:55

cum se numeste persoana care beneficiaza de suma de bani in cazul cambiei
tras, tragator sau beneficiar?- am citit def.cambiei - insa pe formular apare doar tras si tragator - inebunesc eu zic ca tragator (colegi de-ai mei din banca la fel insa apar si alte pareri care sustin ca beneficiar)
dar in cazul BO eu zic la fel ca tragator dar altii zic ca beneficiar

ajutati-ma ca azi inebunesc - am intrat in discutii contradictorii si trag sa mor

azi am mai avut cateva discutii pentru luminarea carora am cerut ajutorul vostru insa n-am primit nimic

tristan

Re: AJUTOR

Post by tristan » 16 Feb 2006, 16:24

doinaorza wrote:cum se numeste persoana care beneficiaza de suma de bani in cazul cambiei
tras, tragator sau beneficiar?- am citit def.cambiei - insa pe formular apare doar tras si tragator - inebunesc eu zic ca tragator (colegi de-ai mei din banca la fel insa apar si alte pareri care sustin ca beneficiar)
dar in cazul BO eu zic la fel ca tragator dar altii zic ca beneficiar

ajutati-ma ca azi inebunesc - am intrat in discutii contradictorii si trag sa mor

azi am mai avut cateva discutii pentru luminarea carora am cerut ajutorul vostru insa n-am primit nimic

tinand cont ca este un titlu de credit unde avem de a face cu 3 elemente: tragatorul trasul si beneficiarul.Luand din definitie si aplicind, tragatorul in calitate de creditor,da ordin debitorului sau (tras) sa plateasca suma de bani unui beneficiar, fie la ordinul acestuia din urma.Eu cred ca BENEFICIAR se numeste.

Post Reply