Discutii privind Dreptul Penal
-
luc4s
Pai nici nu trebuie sa ceara ea extinderea.Il pune pe client sa intocmeasca un denunt
Si apoi , dupa ce ajung dosarele la instanta, se conexeaza.
Oricum,sunt curios si eu ce solutie o sa dea, avind in vedere rezultatele expertizei si actele anexate la dosar privind internarile inculpatului :)
Mai Dricarule, nu ti se pare ca esti prea agresiv?

-
iulia-lex
inculpatul a facut denunt prin septembrie. Am nr. de dosar penal dar acestea nu se misca. De ce oare ?!
Si in ce priveste extinderea, am citit si eu art 337 Cpp ca doar nu e greu de gasit la indexul Cpp si ca atare nu am cerut eu extinderea, am facut doar o afirmatie in sensul impersonal de genul : CREDEM CA, avand in vedere ca obligatia de a inmatricula tractorul si de a-l echipa corespunzator pt a circula pe dr. pb. ii revine proprietarului tractorului SI, in aceste conditii, avand in vedere ca el l-a trimis pe inculpat sa ii lucreze terenul, S-AR PUTEA PUNE PROBLEMA EXTINDERII PROCESULUI PENAL. cu atat mai mult cu cat exista si o parte civila in proces, parte care a intrat cu masina sa in discurile tractorului neinmatriculat si si-a facut praf masina. Aceasta parte civila ar dori, in mod aberant sa-i fie reparata paguba si-l considera vinovat pe proprietarul tractorului motiv pt care a cerut ca si acesta sa fie condamnat si obligat la repararea prejudiciului macar in baza art. 1000 al 1 Cod civil. Instanta nu a acceptat ca proprietarul sa fie introdus in proces nici ca parte responsabila civilmente, desi s-a cerut acest lucru de la primul termen in baza art. 16 Cpp.
-
dricaru
Mai Lucica...restantierule....
Crezi ca in urma unui denunt halucinant va face cineva rechizitoru omului???
Ce crezi ca se va conexa??
Serios...nu le ai si te bagi aiurea in seama. Esti urechist si modest in argumente.
Nu te mai baga in seama cu mine te rog!
-
nicuvar
dricaru wrote:Mai Lucica...restantierule....
Serios...nu le ai si te bagi aiurea in seama. Esti urechist si modest in argumente.
Acum serios, ce ai cu omul? A spus si el ceva, poate a gresit, poate nu (eu nu stiu), doar te-a intrebat: "Mai Dricarule, nu ti se pare ca esti prea agresiv?", nimic mai mult, si te-ai si dat la el...
Nu te-a jignit.
Si nu cred ca se baga in seama cu tine. Isi da si el cu parerea.
Nobody is perfect.
-
comisar
stimati membri ce a spus Dricaru e sfint,el este profesorul nostru de drept de pe forum
-
luc4s
dricaru wrote:Mai Lucica...restantierule....

-
comisar
Luc4s,fii binevenit pe acest forum si ma bucur ca esti politist ca si mine,dar mai pune mina pe carte ca ne faci de ris,nu te contazice cu Dricaru ca nu faci doi bani,
Cu stima si respect ,
-
luc4s
comisar wrote: dar mai pune mina pe carte ca ne faci de ris,
Am facut intr-adevar de la oboseala o greseala mare acum cateva saptamani, dar in rest?
P.S:Merci de primirea calduroasa
P.S2:As spune ce cred eu despre Dricaru, dar mi-e ca mi se mai urca si altii in cap.Oricum, se subintelege