Examene, rezultate, pareri, etc
-
giovanni
femme wrote:Nici nu stiu cu ce sa incep!!!!! Azi am avut un oficiu halucinant-200 de parti vatamate , mai multi inculpati. Nu am avut acces la dosar-nu era venit de la recursuri cand l-am cautat pe la arhiva.
Maine-poimaine te cheama astia s-o aperi pe Ioana Maria Vlas si ti-au facut incalzirea pentru inceput cu numai 200 de parti vatamate. Pai biata de tine, ca nu merita milionun ala pentru atata zdroaba. Zici ca era venit de la recursuri... Dan ce? Se rejudeca dupa casare? Sau care-i treaba cu el? Io cred ca astia de la oficii ti l-au bagat tie pe gat ca sa nu il dea altora, cu care sunt prieteni. Sunt rau acum

-
femme
Pt 1.5 mil

.
Dosarul e pe rol de 3 ani. Sa vad dosarul si poate ma mai lamuresc.
-
ciprianis
va rog, INPPA, stie cineva ceva...? Am mai intrebat si in alt forum...fara succes, insa, poate sa imi spuna cineva ceva despre inscrierile la INPPA de anul acesta?

-
rox_alina
gasesti pe site-ul INM-ului
-
rox_alina
ma scuzi, ma gandeam la altceva. despre INPPA gasesti pe unbr.ro sau pe baroul-bucuresti.ro
-
rox_alina
Sa va impartasesc din impresiile mele la inceput de profesie: e frumos, obositor, am fff multe de invatat, nu-mi ajunge timpul aproape, il substitui pe maestrul meu in TOATE dosarele de Judecatorie (si are...slava Domnului!), a spus ca nu mai vrea sa auda de Judecatorie. Asa ca...trebuie sa ma descurc. Am luat profesia in piept inca de pe 3 ianuarie. M-am trezit ca un pui speriat in instanta. Dar pe parcurs m-am obisnuit, imi formulez apararea din timp, studiez dosarele, jurisprudenta, etc.
In concluzie, e greu, e frumos, dar imi place!
Voi?
-
nicuvar
rox_alina wrote:Sa va impartasesc din impresiile mele la inceput de profesie: e frumos, obositor, am fff multe de invatat, nu-mi ajunge timpul aproape, il substitui pe maestrul meu in TOATE dosarele de Judecatorie (si are...slava Domnului!), a spus ca nu mai vrea sa auda de Judecatorie. Asa ca...trebuie sa ma descurc. Am luat profesia in piept inca de pe 3 ianuarie. M-am trezit ca un pui speriat in instanta. Dar pe parcurs m-am obisnuit, imi formulez apararea din timp, studiez dosarele, jurisprudenta, etc.
In concluzie, e greu, e frumos, dar imi place!
Voi?
Mult succes in continuare si sa nu iti pierzi entuziasmul. Orice inceput e greu, dar daca iti place, e frumos.

-
zavalita
Am inca casul la gura,asta este clar,altminteri nu-mi pot explica deziluzia suferita.

Devin invidioasa cand imi vad o parte din colegi razand cu maestrul lor..par sa se simta bine impreuna si discuta..ce-or discuta oare???Asta e intrebarea ce ma roade.Eu stau dis-de dimineata prin sali singurica,la pranz aidoma,pana cand mi se face lehamite si atunci plec.5 min de discutie cu maestrul meu de 2 ori pe zi si cam atat...de o luna de zile cam asta-i povestea.Am luat 2 oficii,dar din pacate mai am de asteptat pana in martie.Pana atunci aceeasi rutina!!!!Cum se desfasoara domnilor stagiatura dvs??