Ajutor!

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
freemind1

Ajutor!

Post by freemind1 » 04 Feb 2006, 15:49

In cazul in care aflati ceva despre un avocat din Bucuresti care poate face contract cu un stagiar, va rog sa-mi dati de stire!
Avocatul la care initial trebuia sa raman are ft. multe datorii si Baroul nu-i vizeaza contractul iar eu am ramas fara maestru :( .
Va multumesc!

avokat

Urat

Post by avokat » 04 Feb 2006, 17:22

stii cati sunt ca tine.......o multime....din pacate sunt unii care din inconstienta au dat examenul de admitere fara a avea asigurat pe undeva stagiul.
:skul:

Pana la urma se va gasi ceva si pentru tine!

innuenda

Post by innuenda » 06 Feb 2006, 21:10

Am vazut ca pe site-ul Baroului se mai raspunde uneori la astfel de cereri, deci...incearca si tu. Altfel...stii si singur ce ai de facut: trimite CV-uri, citeste toate anunturile lipite la Barou (chiar daca nu mai sunt de actualitate tu incearca-ti norocul cu un telefon), incearca la asistentii de la facultate (poate te-a placut vreunul si ai noroc de-un loc). Bafta!

alnajar

Post by alnajar » 06 Feb 2006, 22:27

Nu-ti promit nimic dar o sa incerc sa te ajut.Maine intreb pe cineva si-apoi vorbim.Asta in cazul in care n-ai gasit nimic pana acum.

freemind1

Post by freemind1 » 07 Feb 2006, 21:45

Vreau sa va multumesc chiar si pentru faptul ca doriti sa ajutati pe pe cineva aflat la ananghie.
Pana in prezent nu am gasit nimic, sper sa am mai mult noroc in zilele ce urmeaza.

Post Reply