Bacalaureatul cumparat de un politist
Din pacate e cam greu de dovedit.Nu ai scris cand se intampla acest lucru. Daca au trecut 8-10 ani de atunci deja vorbim de prescriptie. Probele pe care le poti aduce , dupa parerea mea, ar fi...propria sustinere, care se pare ca vrei sa fie si anonima, eventual declaratia sotiei lui si...cam atat.Profesorii e clar ca nu vor confirma, actele de la data respectiva de asemenea, semnate fiind de o comisie chiar, nu de o singura persoana... Cu siguranta nu vei obtine nimic. chiar si in cazul in care ai dovedi ca fapta e reala, cred ca deja s-a prescris.Daca lucreaza la criminalistica inseamna ca nu face parte din politia judiciara, prin urmare competenta e de drept comun, iar lucrarea va muri foarte repede cu o neincepere a urmaririi penale, parerea mea.Eu zic sa renunti la pierderea de timp, bani si nervi...Cred ca e vorba numai de o razbunare la mijloc...Fa un bine tarii, pandeste-l si cand greseste, denunta o luare de mita, un abuz in serviciu, ceva, dar intemeiate, nu povesti din astea de adormit procurori.marin_unghe wrote:Multumesc pentru raspunsuri. Romana mea este cam de balta pentru ca am plecat din tara de mult. Dar nu asta este subiectul aici.
El este politist in Bucuresti, de citiva ani la criminalistica si sa cumparat bacul la liceul 18 in Buc. daca nu ma insel
@Mili: cum ma poti ajuta? Daca fac o plingere anonima, conteaza
sau face sens?
Intrebari:Cand se intampla povestea?Cati bani i-ai imprumutat?Daca nu e o suma mare, poate te gandesti sa renunti la demersuri...
Re: Bacalaureatul cumparat de un politist
A spus domnul unghe despre ce suma este vorba. Daca e mult sau putin, eu nu sunt in masura sa apreciez. Pentru mine ar fi multi. Si as face demersuri sa ii recuperez. Cred ca are dreptate.marin_unghe wrote:El politist, fosta sotie tot in politie.
El si a cumparat bacul cu bani de la mine (900 euro). Inafara
de acesti bani l-am mai imprumutat cu 3500 de euro.
El acum se face ca ploua si eu nu am dovezi ca l-am inprumutat.
De aceea vreau sa fac plingere la politia capitalei si sa spun si treaba cu
bacul. Dar nu vreau sa-i daunez fostei sotii.
Daca el primeste probleme, poate primii si ea ?
Va rog sfatuiti ma!

Poate nu scrie sau nu vorbeste corect romaneste, dar banii sunt ai lui.
Acum am vazut mesajul asta. Sa inteleg ca si-a luat bacul abia in 2004-2005?Interesant si aproape imposibil. Daca vrei, trimite-mi un mesaj privat cu numele lui si sectia la care lucreaza si promit sa verific. Daca se confirma cred va avea probleme, chiar daca nu si l-a cumparat. Parerea mea e ca l-a cumparat cam tarziu si daca-i asa, promit sa te pun in legatura cu cineva care sa se ocupe de cazul lui.marin_unghe wrote:El mia spus mie, ca nu stiu din ce an politistii fara bac vor fi trecuti in rezerva. Sa inscris la liceu in 2003 si la inceput in 2003 toamna.
In 2004, primavara, ma rugat sa-i dau 600 euro sa-l treaca direct in clasa 13.
Din pacate iam dat. O luna mai tirziu el a mai cerut 300 euro ca sa
ia direct bacul. Si banii acestia iam dat. Asia a terminat liceul cu bacul
luat decit dupa un simestru (eu la timpul meu am avut nevoie de 3 ani, ca toata lumea la seral).
Dupa cite am inteles pe directoarea acestui liceu au prinso mai tirziu
si la citiva le sau luat bacurile inapoi (el nu a fost singurul care la cumparat). Dar pe el nu lau prins atunci.
El si sotia sunt acum despartiti. Ea ar putea depune marturie de cei
3500 euro, dar ii este frica sa nu fie si ea bagata ca complice la
treaba cu bacul.
Ce sa ma fac?