Robe avocati

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
michiuco

Robe avocati

Post by michiuco » 23 Jan 2006, 14:25

Am auzit ca nu toate robele sunt "bune". Stie cineva ce inseamna o roba buna, si daca da unde se gasesc de cumparat.

minodora

Post by minodora » 23 Jan 2006, 14:46

Gasesti in Statut.
Dar dupa parerea mea nu prea are importanta.

attorneyatlaw

Re: Robe avocati

Post by attorneyatlaw » 24 Jan 2006, 16:35

michiuco wrote:Am auzit ca nu toate robele sunt "bune". Stie cineva ce inseamna o roba buna, si daca da unde se gasesc de cumparat.
O roba buna inseamna o roba care respecta caracteristicile din Statut si care iti vine bine.
Acu unele sunt mai frumoase, altele mai urate, unele cu blanita naturala altele artificiala si in consecinta unele mai ieftine si altele mai scumpe.

Toti cei care "fabrica" robe de avocati (cel putin in Bucuresti) respecta modelul din statut. Cat despre calitatea materialului si pret.... astea difera.
E dupa buzunar.
daca esti din Bucuresti gasesti pe lipscani, nu departe de Judecatorii. Sunt chiar doua croitorii care fac. Nu mai stiu cat costa dar un pic peste un milion. dai comanda si in cateva zile e gata.

ciprianis

Post by ciprianis » 30 Jan 2006, 19:05

Robe Bihor, Oradea. Alegi materialul, eventual personalizata, croita dupa standarde. nr. 0743271178 Ana BERINDEA. Poti sa discuti chiar si pretul. merita, a mea a iesit super!

Post Reply