abuz de incredere

Discutii privind procedura penala
Post Reply
croc

abuz de incredere

Post by croc » 29 Jan 2006, 13:08

mi s-a intamplat de mai multe ori ca unii clienti, carora, eu SC, le inchiriez bunurile mobile proprietatea mea sa uite sa mi le restituie.

atunci ii somez si merg in instanta cu plangere prealabila - abuz de incredere;

de regula ne impacam;

am avut cateva plangeri pana acum, dar la ultima, judecatorul mi-a cerut sa vin cu reprezentantul societatii pentru a da declaratia de parte vatamata;

de ce numai asta mi-a cerut?
ceilalti judecatori, de la celelalte dosare, nu au facut asta;
si ce dumnezeu sa declare directorul, ca nu are habar despre cum s-au desfasurat lucrurile, doar nu a negociat el contractul de inchiriere! :-x

dricaru

Post by dricaru » 29 Jan 2006, 14:29

Ahahaha...te intzeleg draga.
Era probabil un jude stagiar care invatzase si el ca la plingerea prealabila se audiaza mai intii partea vatamata. Si s-a intrebat cum sa audieze el o soc com si a ales reprezentantul acesteia. Nu era nevoie sa o faca, dar daca a dispus, e ok.
Va intreba despre conditiile de incheiere ale ctr, cind tb sa le restituie, cind s-a cerut prima data restituirea si ala a refuzat, parte civila etc.
Stai calma. E cauza ff usoara, de stagiar.

croc

Post by croc » 29 Jan 2006, 14:38

multumesc driq, in penal sunt ca si stagiar;

sper sa nu ma dea de gol directorun si sa spuna ca noi cerem de mult masina si asta nu ne-o da inapoi, ca ies din cele doua luni;

dar oricum refuzul de restiuire nu a fost exprimat, doar ca pur sisimplu nu o aduce, dar nu zice nu :mrgreen:

Post Reply