expertiza chimica inscrisuri?
expertiza chimica inscrisuri?
Buna seara!
Nu stiu daca este posibil sau daca suna un pic de domeniul sf, dar as dori sa va rog sa imi spuneti daca se poate sa cer o expertiza chimica a unor inscrisuri (de mana) prezentate ca probe intr-un proces civil. As dori sa demontrez ca aceastea sunt false si ca au fost intocmite doar de curand, pt a fi prezentate in proces, si nu acum opt ani cum se sustine. Ma gandesc ca, in principiu, o expertiza chimica ar putea demontra vechimea acelor inscrisuri.
Va multumesc.
Nu stiu daca este posibil sau daca suna un pic de domeniul sf, dar as dori sa va rog sa imi spuneti daca se poate sa cer o expertiza chimica a unor inscrisuri (de mana) prezentate ca probe intr-un proces civil. As dori sa demontrez ca aceastea sunt false si ca au fost intocmite doar de curand, pt a fi prezentate in proces, si nu acum opt ani cum se sustine. Ma gandesc ca, in principiu, o expertiza chimica ar putea demontra vechimea acelor inscrisuri.
Va multumesc.
Daca se face o plangere sau un denunt, organele de cercetare, efectueaza acte premergatoare si daca se constata ca exista o probabilitate cat de mica sa fie vorba despre o fapta penala, ar trebui sa se inceapa urmarirea penala.
Sigur ca exista si posibilitatea, mai mult teoretica, a autosesizarii.
Probele sunt adunate de catre organele de cercetare.
Sigur ca exista si posibilitatea, mai mult teoretica, a autosesizarii.
Probele sunt adunate de catre organele de cercetare.
Presupun ca da.
Incearca aici, da un telefon:
http://www.politiaromana.ro/Criminalistic/
Inteleg ca exista si laboratoare zonale, nu stiu cum functioneaza si cat de bine sunt dotate.
Spune-mi in ce localitate te afil si incerc sa ma interesez, dar va dura 10 zile.
Incearca aici, da un telefon:
http://www.politiaromana.ro/Criminalistic/
Inteleg ca exista si laboratoare zonale, nu stiu cum functioneaza si cat de bine sunt dotate.
Spune-mi in ce localitate te afil si incerc sa ma interesez, dar va dura 10 zile.
Expetize se fac la Laboratorul Interjudetean de Expertize Criminalistice Bucuresti,de pe linga Ministerul Justitiei si la Institutul de Criminalistica din Bucuresti,de pe linga I.G.P.R.
Din cite cunosc eu in tara la noi nu se fac expertize chimice pentru determinarea vechimii scrisului.
Daca esti sigura de falsul inscrisurilor fa o plingere la politie si poate din probatoriul administrat ar rezulta acest lucru,incearca nu te costa nimic >
Din cite cunosc eu in tara la noi nu se fac expertize chimice pentru determinarea vechimii scrisului.
Daca esti sigura de falsul inscrisurilor fa o plingere la politie si poate din probatoriul administrat ar rezulta acest lucru,incearca nu te costa nimic >