ROLEG - urgent, urgent

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
lauraC

ROLEG - urgent, urgent

Post by lauraC » 12 Jan 2006, 09:56

Firma la care lucrez are un abonament la ROLEG, serviciu oferit, din cate vad, de CCIR. As dori sa stiu daca informatiile lor pot fi folosite la instanta pentru dovedirea sediului social al debitorului. Sau au caracter oficial doar informatiile obtinute de la RECOM-online - ONRC? Cu cat mai repede un raspuns, cu atat mai bine ca arde :lol:
Multumesc

croc

Post by croc » 12 Jan 2006, 11:02

eu cred ca nu au caracter oficial decat informatiile obtinute de la ORC, semnate si stampilate, deci, nici ONRC-ul online nu reprezinta informatie oficiala in opinia mea;

lauraC

Post by lauraC » 12 Jan 2006, 11:31

Multam, croc. Asa gandeam si eu.

dinubocos

Post by dinubocos » 12 Jan 2006, 12:19

Cu siguranta informatiile descarcate din Recom nu le poti folosi in instanta.
Trebuie sa le ceri de la ORC pe suport de hartie, semnate, stampilate si cu nr de inregistrare.

danutza

Post by danutza » 12 Jan 2006, 12:24

eu le folosesc, in instanta, pe cele listate de pe recom; fara probleme si indiferent de instanta; o singura data, o d-na jude de la TB - a VII-a com, fiind lipsa de procedura, mi-a dat termen sa depun relatii de la reg com cu stampilutza; si m-am conformat, evident; dar in rest..., de cand am abonament pe recom (initial am avut roleg, dar prefer recom fiind al reg com si nu al ccir), numai asa le-am depus

lauraC

Post by lauraC » 13 Jan 2006, 09:51

La mine tot pentru lipsa de procedura au solicitat. Asadar, presupunand ca am abonament la recom-online, in astfel de cazuri imi trebuie hartiuta cu stampila si nr. de inregistrare. Multumesc

Post Reply