A FOST NASPA !...raspuns la faza cu compania franceza

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
maxxim

Post by maxxim » 09 Jan 2006, 15:37

NB Nu uita de pauzele lungi si dese ..... :-D

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

fuji

Post by fuji » 09 Jan 2006, 16:21

RAZVAN29 wrote:E orba despre o companie tare tre sa recunosc aveam un salar de 1200 euro net trecut in cartea de munca .nimic la negru
atitudinea sefilor francezi a fost determinata de ""de rautatea angajatilor romani ""care au pus vb urate ..etc si bla bla bla ...........
eram singurul ing in domeniu din companie urmam sa fiu promovat

colegii mei romani mi-au facut-o
eu calatoream des nu aveam timp sa stau la birou sa pup seful in cur toata ziua

asta e

s-a intamplat
1200 euro net este un salariu frumusel. Inteleg ca esti nervos.
Insa nu inteleg atitudinea nici a sefului si nici a ta. Se pare ca mi-am folosit tastatura de pomana

mariusms

Post by mariusms » 09 Jan 2006, 16:36

Mie mi-au placut cele spuse de tine, draga Fuji. Eu mi le insusesc. :floare: :floare: :floare:
Razvan, daca faci plangere penala, sa atentionezi avocatul sa sublinieze "ROMAN IDIOT", parca asa te-a facut tembelul ala de frantzuz. Pe mine m-a enervat cumplit, sper ca si instanta sa fie la fel.
succes !

croc

Post by croc » 09 Jan 2006, 16:43

trebuie sa te concedieze mai intai si apoi ii dai in judecata;acuma nu ai de ce !

fuji

Post by fuji » 09 Jan 2006, 16:53

Ei si tu Croc, omul este tulburat si vrea sa atace ceva in instanta dar nu stie ce si cum. O sa-l lamureasca mai bine avocatul ; poate o sa-i improvizeze vreo actiune in instanta pe temeiurile indicate de razvan :mrgreen:

alrofa

Post by alrofa » 10 Jan 2006, 09:30

1. Chestia cu concediu medical are si parti bune dar si rele. Daca e o companie asa tare inseamna ca are si medic ce va trebui sa-ti vizeze concediul medical(ceea ce ma indoiesc ca se va intampla) dar partea buna ar fi aici ca s-ar putea sa te trezesti ca-l refuza la plata pt ca nu mai esti salariatul societatii fiindca te-au concediat si atunci ai ce contesta la tirbunal, altfel asa cum au spus croc, fuji si ceilalti nu vad ce ai putea contesta.
2. In legatura cu martorii pe cre vrei sa-i aduci in instanta pentru a sustine afirmatiile tale cum ca patonul te-a facut "roman idiot", daca sunt salariatii societatii esti sigur ca vor veni ca martori? Nu de alta dar s-ar putea sa ai o mare surpriza.
3 Pana atunci cel mai bine ar fi sa faci asa cum ti-a spus defectu - sesizare la ITM URGENT!

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 10 Jan 2006, 09:48

am discutat cu un avocat ieri am avut o intalnire
azi ne intalnim din nou pt a face dosarul.................

concedierea a avut loc in publiv "roman idiot "si nu numai tot in public m-a facut dar erau si salariati de la alta firma ..era vb despre o firma unde eram in delegatie pt a oferi suport tehnic .......despre salariatii aia am spus ca vor veni martori ...........

am si o inregistrare care dateaza de la ziua de luni cand am vrut sa ma duc civilizat la servici asa cum primisem sfaturi pe forum ...........

mi-a spus avocatul ca am sanse de 99% SA CASTIG PROCESELE PE CARE LE VOI INTENTA
ATAT PT CALOMNIE SI PE CARE IL INTENTEZ PATRONULUI
CAT SI CEL PE CARE IL INTENTEZ FIRMEI

VOI OBTINE DAUNE MATERIALE CAT SI MORALE CAT SI REANGAJAREA MEA IN FIRMA

LA REVEDERE

tre sa recunosc cateva din sfaturile dumneavoatra au fost putin rautacioase (probabil ca cele rautacioase proveneau de la posibili oameni de faceri )

ok
:)
ceao si numai bine

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 10 Jan 2006, 09:56

maxxim

Presedinte

NB Nu uita de pauzele lungi si dese .....

pentru domnite.

TRE SA RECUNOSC CA FAZA CU PAUZELE LUNGI SI DESE E EXPIRATA RAU ,,,,,,,,,,,,

BINE BINE .......DAR IDEEA E CA CEL CARE O SPUNE NU A EXPIRAT INCA

:-D

fuji

Post by fuji » 10 Jan 2006, 09:59

In plus, ar mai exista o mica "improvizatie"provocatoare:
O adresa inregistrata la sediul firmei (cu o copie pe care i se pune nr. respectiv de inregistrare) prin care Razvan sa solicite lamuriri de la conducere asupra motivelor concedierii verbale dispuse la 20.12.2005 si a refuzului patronului de a-l primi la servici incepand cu data de 09.01.2006(cand i-a expirat concediul de odihna)Daca aia refuza sa i-o inregistreze , poate eventual sa o trimita prin executor judecatoresc sub forma unei notificari de punere in intarziere potrivit art.1079 C.civ( asta pt. ca in lipsa unei decizii de desfacere a CIM , patronul are obligatia de a-l primi la servici) :lol:

@Razvane, daca sfaturile mele au fost rautacioase, inseamna ca n-ai inteles nimic

Ciao

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 10 Jan 2006, 10:12

nu fuji :)

nu vorbeam de sfaturile tale de fapt am gresit sfaturi !
ci de ala care se baga ca musca in lapte NB PAUZELE LUNGI SI DESE SI MAI ERA UNUL CARE NU INTELEGEA DE CE TOT O DAU CU JUDECATA

STAI LINISTITA iti multumesc foarte mult pentru sfaturi atat tie cat si lui defectu

cu respect

razvan

kinga

Post by kinga » 10 Jan 2006, 10:18

Nu stiu la ce avocat ai fost .... dar nu inteleg cum a putut sa-ti spuna ca ai 99% sanse sa castigi procesul.
Eu nu iti dau nici macar 1% sana sa castigi.
Art.74 Codul muncii: Decizia de concediere se comunica salariatului in scris....
Art. 75 CM Decizia de concediere produce efecte de la data comunicarii.
Art. 283 CM Cerererile in vederea solutionarii unui conflict de munca pot fi formulate:
in termen de 30 de zile calendaristice de la data in care a fost comunicata decizia unilaterala a angajatorului referitor la incetarea CIM.

Ce ataci tu? Declaratia VERBALA a angajatorului... sa fim seriosi.
In dreptul muncii nu cantam dupa auzite....cantam dupa cota.... Cat timp nu ai o decizie scrisa nu ai ce sa contesti.... Te sfatuiesc sa cauti un alt avocat.... Intre timp depune si tu adeverinta de concediu medical....

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 10 Jan 2006, 10:21

:)
da asa e dar atata timp cat am o inregistare in care mi se interzice accesul in firma am ce sa contest !

si atat timp cat am doi martori care vor declara ca am fost injurat si nunumai

crede ca iarasi am ce sa contest

dar probabil ca nu ai citit toate mesajele

kinga

Post by kinga » 10 Jan 2006, 10:38

Am citit toate mesajele.....

rosia_montana

Post by rosia_montana » 10 Jan 2006, 10:58

De cat timp lucrezi la ei? Eu inca ma mai intreb ce motiv a avut seful tau sa procedeze asa. Nu cred ca aia sunt tampiti sa investeasca salariul pe care zici ca il ai intr-un om si apoi sa ii dea cu piciorul fara nici o explicatie si cu injuraturi. Si din atitudinea ta fata de persoanele de pe acest forum se poate deduce ca ai un temeprament in cel mai bun caz coleric....probabil ca asa te-ai comportat si la munca de ai determinat o astfel de masura extrema. Faptul ca il vei actiona in instanta pe seful tau pe baza unor inregistrari pe telefon, etc, suna mai mult a razbunare personala decat a aparare a drepturilor. Cred ca ai fi in stare sa faci si un balci cu televiziune, etc si sa te vedem pe la ora 17 pe la Pro Tv.

Dar asta e doar parerea mea rautacioasa determinata de pauze lungi si dese.........

RAZVAN29

Post by RAZVAN29 » 10 Jan 2006, 11:11

lucrez de un an la ei cu carte de munca si de un alt an ca ,colaborator

total 2 ani

SIGUR E PAREREA TA SI TI-O RESPECT

cat despre investitia pe care a facut-o el dandu-mi asa un salar ...........

vorbesti in necunostiinta de cauza .....

vat despre stirile de la ora 5 ! :) nu stiu ar fi interesant .........

mi-ai dat o idee

tre sa respecte si ei legea daca vor sa faca afaceri aici in romania .......

caci noi suntem considerati lumea a treia de catre ei

!.....

apropo stii ce salar aveau angajatii francezi de la noi in firma?

nici nu o sa iti spun ca o sa iti vina greu sa crezi dar 1/3 din salariul lor era spor ca lucreaza in lumea a treia (probabil cu romani idioti)

Post Reply