enigmele deciziilor in czul reincredintarii minorilor

Familiei
Post Reply
principles

enigmele deciziilor in czul reincredintarii minorilor

Post by principles » 07 Jan 2006, 13:25

.Ca cei multi care sunt aici si eu am o problema pe care nu stiu sa o rezolv.Am trecut printrun divort in urma careia copilul meu a fost incredintat tatalui .Nu stiu ce a dus la luarea acestei decizii si nu am cum sa aflu iar lucrul asta ma framanta foarte mult .La proces copilul meu a avut drept de decizie si cu toate ca totul inclina in favoarea mea adica conditii de intretinere ,si tot ce se poate lua in calcul decizia a fost in favoarea tatalui

Dyana

Post by Dyana » 07 Jan 2006, 13:58

Principles,vrei sa detaliezi putin,ca sa te putem ajuta?
De ce spui ca nu ai cum sa afli,motivele pentru care minorul s-a incredintat tatalui?!Bineinteles ca vei afla din considerentele hotararii(motivarea hotararii),atunci cand ti se va comunica(dupa redactare).
Sa inteleg ca asta e solutia instantei de fond(a judecatoriei)?
Daca da,nu dispera!Poti sa ataci sentinta judecatoriei,cu apel,in 15 zile(libere)de la comunicare,poti sa aduci probe si in apel.
Totusi,daca e asa cum spui,cum de s-a intamplat ca minorul sa fie incredintat tatalui?!E posibil sa nu fi reusit tu sa probezi in instamta ceea ce ai afirmat?N-ai avut probe sau ce?

principles

Post by principles » 07 Jan 2006, 17:57

Cred ca nu a avut cine sa i-mi explice ceea ce se poate intampla si de ce am nevoie cu adevarat .

meda

Post by meda » 08 Jan 2006, 15:45

ceea ce urmeaza sa spun nu prea are cum sa te ajute. si totusi. daca mai poti ataca sentinta, chiar daca iti va fi greu d.p.d.v. financiar, cel mai bine ar fi sa apelezi la serviciile unui avocat.

indiferent de ceea ce-ti spunem noi aici si de toata bunavointa de care am da dovada, in unele probleme atat de delicate precum e ceea a incredintarii unui minor, ai nevoie de mai multa indrumare decat ti se poate oferi aici.
sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa subminez sau sa minimalizez in nici un fel ajutorul dat in nenumarate randuri de catre forumisti. este extrem de util, in nenumarate situatii si mai ales atunci cand si de o parte si de cealalta sunt oameni cu cunostiinte juridice.
daca te indrum spre un avocat, ma gandesc la seriozitatea problemei tale, la binele copilului tau, care in opinia mea, este poate cel mai important lucru. si nu in ultimul rand, ma gandesc ca, doar in deplina cunostiinta de cauza privind toate pisele dosarului tau, un avocat ar putea decide care e calea cea mai buna de urmat.

Post Reply