Eroare Judiciara

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
student_com

Eroare Judiciara

Post by student_com » 05 Jan 2006, 11:17

Am de facut un referat in care sa comentez o eroare judiciara. Nimik mai simplu , dar ...de unn sa iau exemplul , eroarea ? Daca ma poate ajuta cineva cu o documentatzie , un site ceva .....fac cinste ! Multzumesc anticipat !

moni1986

Post by moni1986 » 05 Jan 2006, 11:46

la asa ceva lucrez si eu acum cauta cartea "Din istoria marilor procese" de Yolanda Eminescu, iti recomand cazul curierului din Lyon. pe baza lui imi pregatesc o pledoarie. daca mai ai nevoie de alte info...cu mare placere

student_com

Post by student_com » 05 Jan 2006, 16:04

Va multzumesc pentru "indicii" ! :floare:

wittmann

Post by wittmann » 05 Jan 2006, 18:48

Sau procesul de pedofilie al lui Michael Jackson. Aia da eroare judiciara...

karina25

Post by karina25 » 05 Jan 2006, 20:39

sau "Erori judiciare in Romania" de Traian Tandin, sunt doua volume

student_com

Post by student_com » 05 Jan 2006, 20:40

Draku stie ce a fost la Michael Jackson in curte ....
Mai degraba verzishori teancuri si alte jocuri de glezna decat eroare judiciara . Dar daca stitzi o eroare judiciara pe bune, comentata undeva vnash fi recunoscator.

moni1986

Post by moni1986 » 05 Jan 2006, 21:48

pana cand iti trebuie ? poate iti trimit eu ceva week-end-ul asta, daca nu e prea tarziu. dar e despre ce ti-am recomandat eu...daca crezi cate ajuta?

student_com

Post by student_com » 06 Jan 2006, 12:19

Minar ajunge sa am cartea cateva ore numai ca avem ceva sute bune de km intre noi si nici nu vreau sa deranjez prea mult . :floare:

denominatus

Post by denominatus » 06 Jan 2006, 13:50

Nu-i adevarat, domle... Nu se exista asa ceva... Este o minciuna in falsh...

Iti spun si de ce... Noi nu avem erori judiciare fiindca.
Noi avem cei mai destepti, cei mai bine pregatiti, cei mai constiinciosi, cei mai daruiti, cei mai incoruptibili si mai onesti magstrati din tot sud-estul europei. Mai precis din spatiul carpato-danubiano-pontic. :grin:

iar daca totusi, prin absurd, se paote ca un anume jude sa fi gresit, atunci in mod sigur se exista alti juzi care sa-l acopere. :grin:

Eu cred ca tu vrei sa destabilizazi increderea publicului in aceasta activitate monopol de stat. :grin:

rosia_montana

Post by rosia_montana » 06 Jan 2006, 14:14

:-D :-D :-D

student_com

Post by student_com » 06 Jan 2006, 19:54

Erori judiciare am spus ? Pfuu... ducase pe pustii...de unde domnle de astea cum le ziseshi la noi...?
Si inca ceva : destepti,bine pregatiti,conshtiinciosi,daruitzi,incoruptibili, oneshti ..... atat ??? Observ urme adanci de rea vointza in limitarea calitatilor marilor , ce zic eu marilor , maretzilor noshtri magistratzi. Se poate ....

Post Reply