HELP
HELP
Buna,am si eu nevoie de un sfat:am cumparat in targ,140 de copii dvd sa le revand ,mau gasit d-nii politai cu 131,mi sa facut dosar penal,si spun ca conf O.U. 123-01.sept.2005-ma incadreaza de la 3-12 ani.Sunt bolnav de diabet si nu prea am bani de avocat,acum nici de mediacamente,si astfel,la prima abatere se pare ca.....merg cu 3-12 ani inainte.Poate vreunul din DVS.imi da vreun sfat...Multumesc,iar tuturor,membrilor de pe site,le urez Craciun Fericit.Dorin
Conform art. 143 alin. 2 din aceeasi ordonanta, daca in in timpul urmaririi penale denuntati sau facilitati identificarea si tragerea la raspundere penala a a altor persoane care au savarsit infractiuni legate de marfuri pirat beneficiati de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de lege, care intr-adevar in art. 139 alin.3 (acolo va incadrati daca v-a prins comercializand dvd pirat) prevede pedeapsa inchisorii de la 3-12 ani.
Fiind fara cazier, s-ar putea sa scapi cu o amenda, ar fi bine sa dai declaratiile asistat de un avocat.
Dorin, in ceea ce priveste boala ta, ar trebui sa primesti medicamente gratuite, exista un program national de diabet, cauta in orasul in care locuiesti Asociatia diabeticilor ( sau cum s-o fi denumind).
Craciun fericit si tie si sanatate!
Fiind fara cazier, s-ar putea sa scapi cu o amenda, ar fi bine sa dai declaratiile asistat de un avocat.
Dorin, in ceea ce priveste boala ta, ar trebui sa primesti medicamente gratuite, exista un program national de diabet, cauta in orasul in care locuiesti Asociatia diabeticilor ( sau cum s-o fi denumind).
Craciun fericit si tie si sanatate!