Firma noua

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
solitaryPisces

Firma noua

Post by solitaryPisces » 12 Sep 2004, 16:07

Care sunt facilitatile de care poti beneficia la deschiderea unei firme din somaj? Pot fi atrase credite sau chiar fonduri nerambursabile? Se pot face proiecte daca ai firma noua si nu ai mai avut activitate?[color=red][/color]

Werx

Post by Werx » 12 Sep 2004, 21:08

In primul rand poti beneficia de facilitatile date prin Legea somajului nr.76/16.01.2002, la infiintarea de noi locuri de munca pentru someri... sau proaspeti absolventi, credite subventionate prin BCR sau salarii pe timp de min. un an pentru fiecare nou loc de munca creeat.
Apoi guvernul Romaniei prin Ministerul intreprinderilor mici si mijlocii are o serie de finantari la care lumea nu apeleaza nici eu nu stiu de ce... pentru ca birocratia in acest minister nu e asa de mare, spre exemplu cofinanteaza actiuni de instruire personal, de publicitate, prestarile servicii in consultanta la care ai apleat restituind cam 50 % din valoarea facturilor achitate de tine.
Consulta pagina de web www.mimmc.ro si gasesti mai multe detalii.

solitaryPisces

Post by solitaryPisces » 13 Oct 2004, 13:42

Stiam de Legea asigurarilor, dar multumesc de informatii despre animmc. Eu fac si niste cursuri de antreprenoriat finantate de ei, dar nu stiam si de rambursarea partiala a valorii unor facturi. Asta n-am gasit pe site-ul lor. Mai caut. :idea:

fanna

Post by fanna » 15 Oct 2004, 19:54

O alta pagina unde gasesti oportunitati de finantare este chiar www.finantare.ro, care este un portal de finantare, acolo gasesti mai multe surse de finantare.
Succes!

Post Reply